Skandální PROSTŘENO: Znechucení hosté se šli kvůli špíně raději najíst do restaurace! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandální PROSTŘENO: Znechucení hosté se šli kvůli špíně raději najíst do restaurace! +VIDEO

Paní Gizela z Královéhradecka diváky ujistí o tom, že v roli hostitele je stále kam klesat. Návštěva u ní je pro hosty spíše noční můrou, než gurmánským zážitkem.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

alenkaa
21. 04. 2012 10:12

Jana a Jan = nechutnost

mirkazam
18. 04. 2012 11:32

mě připadá na prd. Pokud jsme tomu vyrozuměli, tak se tam má hodnotit jídlo. Nevím, z jakého důvodu prolézají hosté bydle­ní,prot­řepá­vají skříně atd.A co se týče jídla, tak tam je to pořád dokolečka to stejné. Když někdo uvaří něco nového, tak to všichni zkritizují, a že to nejí.Tak už s tím dejte pokoj a basta...

bohatypodnikatel
18. 04. 2012 13:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

mixey
20. 04. 2012 15:14

Souhlasím jen napůl.
Myslím si, že prostředí hodně ovlivňuje to, jak nám bude u určitého hostitele chutnat. Také nesouhlasím, aby v tom pořadu prolézali skříně, lehali na postele, nebo zkoušeli cizí oblečení. Ale jestli je všude okolo špína - i na příborech či nádobí, chtěla bych vidět, jak byste si pochutnala!

fortin
17. 04. 2012 20:41

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

zelena.karkulka
17. 04. 2012 20:29

a maďarský?Co si ty cygny nevymyslí

mamas
17. 04. 2012 19:28

lepší partička než druhá snad až na Petra který vypadá a je alespon normální báby mě naštvaly když jeho vybrané menu zkritizovaly hlavně ta špindíra ,blbá je ,vařit neumí a ještě bordelářka,co tam vůbec leze? To bodování si ta blbka zasloužila

lysohlavek02
17. 04. 2012 19:38

a že sis u toho blahem stříkla do prádla..

margarethka
17. 04. 2012 15:44

tenhle "Gizelí díl" se teda kouknu.... to jsem zvědavá

lysohlavek02
17. 04. 2012 15:10

*** na měko

Nejprve si obstaráme *** o tvrdosti 3 nebo 4, které by mělo mít tvar válce o průměru cca 5 cm. Jeho délka závisí na počtu strávníků, počítejme tak 20 - 25 cm pro každého.

*** nakrájíme na kolečka a každé pak obalíme toaletním papírem (pokud nepatříte mezi sociálně slabší rodiny, doporučuje se vzít nepoužitý). Necháme je v tomto stavu 30 minut, aby došlo k dokonalé dehydrataci hoven. Poté je opatrně vyndáme a zalijeme žloutkem. Nyní již pochoutku pouze rozvaříme ve vroucí vodě a oběd je připraven.
dobrou chuť přeje hillarka a její věrný h.e.m.e.r.o.i.d..

elis3
17. 04. 2012 19:30

On nestačí jeden ubožák-bohatý podnikatel a zase se sem navařil nějaký další pomatenec lysohlávek? Už ten tvůj nick mluví za vše Jdi se včas léčit!

lysohlavek02
17. 04. 2012 19:34

..ty zalez do hov.en ..a hodně hluboko!!

elis3
18. 04. 2012 10:02

Copak bych tam dělala, když je to tvůj revír, ty pako!!

bohatypodnikatel
18. 04. 2012 13:46

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
19. 04. 2012 09:04

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

hillarka
19. 04. 2012 09:05

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

elis3
18. 04. 2012 10:01

Copak bych tam dělala, když je to tvůj revír, ty pako!!

bohatypodnikatel
18. 04. 2012 13:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

p.r.d.e.l..hillarka
17. 04. 2012 12:29

Měli jsme možnost nahlédnout do domácnosti Gizely Lysohlávkové, kde na hosty jistě čekaly taky filcky a vši, ale to hosté zjistí asi až zítra až budou pěkně kousat

bohatypodnikatel
17. 04. 2012 14:29

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.