Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý: Válečná sekera zakopána! NADOBRO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Jiřina Bohdalová a Radoslav Brzobohatý: Válečná sekera zakopána! NADOBRO!

Radoslav Brzobohatý s exmanželkou Jiřinou Bohdalovou urovnali vztahy a rozdávali úsměvy.
Radoslav Brzobohatý s exmanželkou Jiřinou Bohdalovou urovnali vztahy a rozdávali úsměvy. (Aha! – Martin Hykl)

Herečka Jiřina Bohdalová (80) po třiceti letech hodila za hlavu zradu svého exmanžela Radoslava Brzobohatého (79) a s úsměvem na rtech se s ním fotila na premiéře jejich společného filmu Vrásky z lásky.

„Život přivodí spoustu nepříjemných věcí. Jsem šťastná a pyšná na to, že my jsme s Radkem vše překonali. Můžeme jít příkladem ostatním lidem,“ vykládala herečka, která přitom dlouhá léta nemohla Brzobohatému kvůli nevěře přijít na jméno.

Ve středu se konala slavnostní premiéra filmu, v němž si po více než třech desetiletích zahráli bok po boku jako kdysi ve slavných filmech Ucho nebo Dáma na kolejích. A po nenávisti, po léta vyšponované takřka do krajnosti, nikde ani památky. Hrdě si vykračovali vedle sebe, pózovali, žertovali. „My můžeme jít všem příkladem, že jsme si vše vyříkali. Nemáme spolu sebemenší problém,“ prozradila Bohdalová.

Snad jen k sokyni, slovenské herečce Haně Gregorové (59), která jí Brzobohatého zkraje 80. let nestydatě přebrala, se paní Jiřina příliš nehrnula. Jedna o druhé však mluvily opět jen velmi smířlivě. „Ani my s Jiřinkou nemáme žádný problém,“ usmívala se Hana Gregorová. „Co se stalo, stalo se, minulost nezměníme. Ale obě jsme šťastné,“ prozradila Gregorová.

Film režiséra Jiřího Stracha pojednává o pozdním stáří, kdy se komediální herečka Bohdalová musí smířit s nekompromisně pokročujícím věkem. Přitom v reálu, i přestože loni slavila osmdesátku, vypadá lidmi milovaná »Bohdalka« výborně. „Asi jsem se nějak zakonzervovala,“ usmívala se Jiřina, kterou na slavnostní premiéru doprovodil její vnuk Vojtěch (17).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.