Misska Doleželová je hadí žena | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Misska Doleželová je hadí žena

Jana Doležalová
Jana Doležalová (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Africká krása! Takto vypadá nový kalendář Jany Doleželové (25). Ten tato půvabná modelka pokřtila společně s krajtou královskou, kterou jí pro tuto slavnostní příležitost zapůjčil ředitel zoologické zahrady Petr Fejk. Ten se nechal slyšet, že tento plaz nejlépe vystihuje Jihoafrickou republiku, kde byl kalendář nafocen.

I když měla Jana z držení tohoto škrtiče trochu obavy, snažila se to nedat najevo. „To je poprvé, co držím takového hada, takže jsem opatrná,“ svěřila se statečná Doleželová, která si z cesty přivezla spoustu dalších nezapomenutelných zážitků. „Byla to pro mě velká zkušenost. Africká kultura ve mně zanechala plno krásných vzpomínek a nikdy nezapomenu na to, jak jsem měla v rukou dvě lvíčata, která byla naprosto rozkošná,“ dodala Jana a ukázala na svých rukou ještě viditelné stopy škrábnutí, jež si pořídila při mazlení těchto dvou malých šelem. Na křest, který se konal v luxusním hotelu Marriott, si bývalá Miss zvolila jeden ze svých divokých modelů a doplnila ho velmi kreativním příčeskem.

15.11.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.