Žhavý sex v Ulici! Hana Maciuchová se v seriálu odvázala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Žhavý sex v Ulici! Hana Maciuchová se v seriálu odvázala!

Jamrich z Maciuchové doslova strhal oblečení!
Jamrich z Maciuchové doslova strhal oblečení! (TV Nova)

Že láska kvete v každém věku a na jaře obzvlášť, dokázala při natáčení Ulice Hana Maciuchová (66, Miriam Hejlová) a její seriálový partner Dušan Jamrich (65, exmanžel Cyril). Ty dva totiž zcela přemohl nezvladatelný chtíč!

Vášnivě se líbali, oblečení ze sebe strhávali jako dva roztoužení puberťáci a pak už jen zmizeli v ložnici, kde fyzický akt lásky dokonali. Jak vznik této erotikou nabité scény prožívali jeho hlavní aktéři?

„To je ale nemravná otázka!“ tvářil se zprvu brunátně slovenský štramák Jamrich, který v seriálu hraje manžela, s nímž se Miriam po letech znovu sbližuje. A včerejšek ukázal, že velmi úspěšně!

„Víte, paní Maciuchová je dáma. Lady. Absolutní profesionálka… A podobně jsem se k tomu snažil postavit i já,“ prozradil pak přece jen trošku. „Zkrátka to proběhlo zcela bez emocí, jak už to při natáčení bývá…,“ dodal.

„Intimní sblížení Miriam a Cyrila je logickým vyvrcholením jejich prohlubujícího se vztahu. Umírajícímu Cyrilovi se tím splnilo první z jeho pěti přání, které si pro zbytek života vytyčil,“ prozradila deníku Aha! PR koordinátorka seriálu Ludmila Bártíková. Dny Cyrila Hejla jsou totiž sečteny, ví, že umírá na rakovinu…



Přečtěte si
valenta008
5. 4. 2012 • 22:10

s ahmikem a neberu iluze diodaa.Ulice je seriál bez nápadu a to právě zásluhou posledních dílů s Maciuchovou a lidmi kolem.Je to pořád dokola,doblba a pro blby.Dívá se jenom naše bábí a mně ještě ke všemu ruší při usínání na gauči to hrozné fidlání do mluveného slova.Zvukař je debil když si myslí,že to tím vylepšuje.Opak je pravdou.

diodaa
5. 4. 2012 • 17:13

A celou scénu zahráli dobře. Vždyt i lidé vyššího věku se velmi touží milovat, tak o co jde. A Těm lidem kterým se tato intimní scéna nelíbila, tak at si sami pro sebe rozeberou svoje intimní zážitky s partnerem. A hned mnozí budou mít jasno. Nic ve zlém, ale je to překrásný stav, když jsou dva lidé spolu. O to jde, a tak to berme, bez rozdílu věku.

selmalita
5. 4. 2012 • 15:25

Byl to trapas stejně jako nuda bez nápadu když jsou v poslední době tito dva v seriálu.Divím se,že taková herečka se propůjčuje k takovým slátaninám, ale parachy jsou prachy a o to zřejmě jde.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.