Maciuchová o životní lásce Adamírovi: Chybí mi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Maciuchová o životní lásce Adamírovi: Chybí mi!

I po devatenácti letech Maciuchová propuká v pláč, vzpomene-li si na tragické umírání její lásky.
I po devatenácti letech Maciuchová propuká v pláč, vzpomene-li si na tragické umírání její lásky. (Aha! – Marek Pátek)

Od smrti životního partnera herečky Hany Maciuchové (66) Jiřího Adamíry (†67) sice uplynulo takřka devatenáct let, slavná herečka se ale s touto ztrátou dosud nevyrovnala.

S jeho blížícími se nedožitými šestaosmdesátými narozeninami zavzpomínala na těžké chvíle, kdy ho kvůli zákeřné rakovině páteře ztratila. Dokonce tehdy i »proklela« doktory – ze zoufalství, které může cítit jen žena, jejíž životní láska odchází z tohoto světa…

Nikdy se nevzali, nikdy neměli děti, ale jejich láska byla bezbřehá. „Jiří Adamíra byl celý můj svět. Ale nevěděla jsem, moje lásko, že přijde bota osudu,“ svěřila se Maciuchová.

„Pořád jsem strašně věřila, že Jiří tu svou chorobu zvládne. A když to potom jako spělo tak problematicky do havarijních konců, tak jsem řvala na ty lékaře, ať mi neříkají nic problematického, protože je to v jejich popisu práce, aby pomáhali,“ prozradila v pořadu Neobyčejné životy České televize.

„No a když se potom potopila ta... (rozpláče se a hlas ji zradí) To je šílené, vůbec o tom nemůžu mluvit. Ještě pořád,“ nedokázala již nadále čelit slzám. „Když Jiří zemřel, zkolabovala jsem, přestala jsem spát, ochořela jsem. Ale hlavně, vůbec nic mi nepomáhalo,“ přiznala.

Vzpomínky ji pronásledují dodnes: „Člověk by měl umět zapomínat a hledat nové podněty a nové možnosti, ale já se utíkám ke vzpomínkám jako jiní k naději.“



Přečtěte si
martakaba
30. 3. 2012 • 16:44

pomoc vyhledej ty, ty debile... tohle není fakt normální...jsi na palici nebo pobožná..jdi se léčit a blej si svoje nesmysly do čobolských novin... zůstává nad tebou rozum stát...jsi nemocná nebo ůchylná??? tebe by měli izolovat s Ifetkou na jednu celu!!! s koňom si sa zrazila???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.