Jste to, co jíte: Zuzana (170 kg) nezvládá ani venčení psa! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Jste to, co jíte: Zuzana (170 kg) nezvládá ani venčení psa!

Zuzana musí okamžitě změnit svůj životní styl
Zuzana musí okamžitě změnit svůj životní styl (TV Prima)

Tohle bude pro Kateřinu Cajthamlovou a Petra Havlíčka těžký případ. Zuzana (41) se nezdravým stravováním dopracovala až na 170 kg a problém jí dělá sebemenší pohyb.

Zuzana kdysi navštěvovala sportovní školu, což je při pohledu na její postavu k neuvěření. Kvůli nadměrnému množství tuku je téměř nepohyblivá a problém jí dělá i krátká procházka se psem.

Nadváhu Zuzana přisuzuje svému bývalému partnerovi, který měl slabost pro smetanové omáčky s knedlíkem. Zatímco on si postavu udržel, Zuzana při společných hostinách přibrala 25 kilogramů. Není divu, že jejich vztah po třech letech zkrachoval.

„Zůstala jsem tak pasivní, že jsem se dostala až na dno,“ řekla o své situaci Zuzana, která se odhodlala k velkým změnám. Poté, co z bytu vystěhovala expartnera, bude muset zapracovat na své postavě.



Cajthamlová s Havlíčkem jí pochopitelně zatrhnou její oblíbené pochoutky jako meruňkovou kapsu, oplatky, či mandle v čokoládě. Zapomenout bude muset i na své milované auto, bez něhož neudělá ani krok.

Kolik bude Zuzana vážit na konci natáčení? Sledujte Jste to, co jíte po 21. hodině na Primě!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.