Osamělá Zuzana (170 kg): Zhubla, ale... Není to na ní vidět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Osamělá Zuzana (170 kg): Zhubla, ale... Není to na ní vidět!

Pozitivní změnou je alespoň to, že Zuzana v sobě našla ženskou krásu a upravuje se.
Pozitivní změnou je alespoň to, že Zuzana v sobě našla ženskou krásu a upravuje se. (TV Prima)

V pořadu »Jste to, co jíte« tlouštíci běžně hubnou 20 až 30 kilogramů. S touto vidinou se do rukou dietologů Kateřiny Cajthamlové (49) a Petra Havlíčka (44) svěřila i boubelatá účetní Zuzana (41).

 

Z děsivé váhy 170 kg, kdy celých 95 kilo tvořil tuk (!), srazila »jen« 14,5 kila. Sen o tom, že zhubne a bude opět šťastná v náruči nějakého muže, se tak nenaplnil...

Zuzana vždy patřila mezi výjimky. Zatímco ostatní ženy kvůli svým partnerům hubnou, ona kvůli němu přibrala 25 kilo. A ačkoliv všechny předchozí baculky v pořadu zhubly velice znatelně, na ní úbytek váhy takřka není znát.

„Hubnu dál, jde to ztěžka. Ale cítím se už o mnoho lépe,“ hodnotí sympatická Zuzana, která aspoň zkrásněla v obličeji a vůbec se snaží vše vidět v pozitivních barvách. I nadále je přitom nešťastná.

Svého bývalého a nutno podotknout, že o 19 let mladšího partnera opustila právě proto, aby svůj život znovu vzala do svých rukou, zhubla a našla pravou lásku.

To se jí bohužel zatím nepovedlo. Žije sama se dvěma psíky a nadále bojuje o svůj sen.



Přečtěte si
hobou
31. 3. 2012 • 20:31

Každý z těch tlustých se vymlouvá na kdeco. Tahle na přítele, že vařil, ale on jí to do krku necpal. Žádný z nich nikdy neřekne pravdu - žeru jak prokopnutej a jsem línej, jak pr.ase hnout zadkem. Žádný neřekne - přežírám se a dlouho už potřebuju psychiatra, protože nemám ani úctu ke svému zdraví a životu. To je pořád, že diety nezabírají, že tamto a ono. Houby s octem, žrádlo je jejich všechno. Pak tedy madam zhubne 12 kilíček a myslí, jaká už z ní je kočka. Prdlajs, je to pořád bečka sádla.

jity
31. 3. 2012 • 10:34

Jestli je Havlíček chabrus na střeva to nevím, ale reklama na zdravou výživu rozhodně není. Má propadlé tváře a vypadá jako anorektik. Je pravda, že ta Zuzana to neměla dohnat tak daleko, ale zase nadruhou stranu si to alespoň uvědomila a bohuje s tím.

winterfreshka
31. 3. 2012 • 10:12

A mocinky držím palce ve výdrži a pokračování .A účes oproti tomu chroští co mívala- super .Je jednoduché po každém plivat,nacházet jen chyby .Chce to výdrž a čas,paní to určitě uhraje .Ty co se jí smály může pak s přehledem poslat k šípku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.