Rebelka Fehérová vs. Rytmus: Zastal se jí i Michal David. Vrátí se do hry? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Rebelka Fehérová vs. Rytmus: Zastal se jí i Michal David. Vrátí se do hry?

Simona vs. Rytmus
Simona vs. Rytmus (koláž Ahaonline.cz)

Simona Fehérová (21) našla v show Hlas Česko Slovenska odvahu postavit se sebevědomému Rytmusovi, což ji stálo místo ve finále. Rapperovo rozhodnutí ale nemusí být definitivní, navíc se mladé rebelky zastal i Michal David.

Rytmuse naštvalo nejen to, že Simona dorazila na zkoušku opilá, ale nelíbil se mu její sebevědomý projev. Nemá totiž moc ve zvyku, aby mu někdo vzdoroval. Fehérové mu řekla, že k jeho tvorbě nemá respekt a o jejím osudu tak bylo rozhodnuto.

Během duelu Rytmus využil své právo kouče a do finále poslala Michala Chrenka, který nedosahoval kvalit Fehérové. Televize přitom show od začátku prezentovala jako soutěž, kde bude hodnocen hlasový projev nezávisle na osobnosti zpěváků.

Rytmusovo zúčtování se ale nelíbí štábu, který je přesvědčený o tom, že soutěž přišla o jednu ze svých největších hvězd.

„Všichni jsme se Patrika snažili přesvědčit, aby ji nevyhodil. Simona je přece skvělá a nepřehlédnutelná zpěvačka,“ prozradil serveru Pluska.sk zdroj ze zákulisí soutěže.



„Byly kolem toho bouřlivé diskuze. S Rytmusem jsme dlouho řešili, jestli to je správně, nebo ne. Říkal, že si nedokáže představit spolupráci s někým, kdo o ni nestojí,“ přiznal režisér Hlasu Pepe Matejský.

Vyřazení Fehérové zaskočilo i Michala Davida, který si to neodpustil a nepřímo do Rytmuse rýpnul: „Byl jsem překvapený, protože pro mě je Simona velký talent. Je škoda, že vypadla. Myslím si, že lidi, kteří jsou umělecky založení a mají talent, jsou občas i ulítlí. Ale ona je názorově v pořádku, ve svém pěveckém projevu jen hledala i jiné hlasy, aby pomohla té písničce. Já bych ji nevyhodil, kdybych ji měl v týmu. Ale je to Rytmusova věc.“

Simona Fehérová možná však druhou šanci opravdu dostane. Slovenský server tvrdí, že televize zvažují její návrat do soutěže. Obejít přísná pravidla ale nebude jednoduché.

PODÍVEJTE SE, JAK RYTMUS SIMONU VYHODIL

Video se připravuje ...





Přečtěte si
teufel
31. 3. 2012 • 10:38

evinko nic proti tobě,ale mohla by jsi jít oblažovat svými výlevy JEN slovenské weby?Myslím že jich máte dost a hodně lidem by se ulevilo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.