VIDEO: Tohle jsou nejdrsnější hádky porotců v Hlasu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

VIDEO: Tohle jsou nejdrsnější hádky porotců v Hlasu!

Porotci Hlasu se umí mezi sebou i pěkně pohádat
Porotci Hlasu se umí mezi sebou i pěkně pohádat (TV Nova)

Show televize Nova Hlas Česko Slovenska neustále budí velké emoce. A to nejen mezi diváky a soutěžícími, ale i mezi porotci, nebo chcete-li kouči. Podívejte se, jak do sebe nemilosrdně šili, když bojovali o nejlepší talenty do týmu.

Asi vás nepřekvapí informace, jací dva koučové se ze známé čtveřice hašteřili nejvíc. Logicky jsou to ti, kteří mají k sobě žánrově nejdále. Ano, uhádli jste správně, o většinu jízlivých poznámek se během výběru naslepo postarali rapper Rytmus a nekorunovaný král českých diskoték Michal David.

Uštěpačné poznámky mířili oba pánové do těch nejcitlivějších míst. Zatímco Rytmus pálil po Davidovi na téma stáří, David mu to zas pohotově vrátil, když zdůraznil fakt, že je rytmus v showbyznysu celkem nováček bez zásadních zkušeností.

Podívejte se na zábavné video, kde jsou vybrané jejich nejvtipnější i nejdrsnější slovní přestřelky a hlasujte v anketě, který z pánů je vám sympatičtější.

Video se připravuje ...


Anketa

Který y koučů je vám sympatičtější?
Celkem 617 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.