Simona Fehérová v Hlasu: Navezla se do Rytmuse a dostala padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 9. května 2024

Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena

Simona Fehérová v Hlasu: Navezla se do Rytmuse a dostala padáka!

Simona Fehérová byla drzá, zlomilo jí to vaz
Simona Fehérová byla drzá, zlomilo jí to vaz (TV Nova)

Druhé duelové kolo show Hlas Česko Slovenska skončilo v napínavém momentu. Diváci si měli týden počkat, zda Rymus nechá postoupit Simonu Fehérovou (21), která mu dala jasně najevo, že k jeho tvorbě nemá respekt. Už víme, že se do finále nedostala!

Simona Rytmuse pobouřila, když na zkoušku dorazila opilá. Její kouč údajně abstinuje a takové chování ho pořádně vytočilo. Zpěvačka vše zapírala, přestože alkohol si očividně dopřála. V zákulisí pak přiznala: „Dala jsem si startujícího panáčka dole v bufetě s více soutěžícími.“ Rytmusovi ovšem tvrdila, že si dala čaj.
 
„Působíš na mě jako opilý člověk, co mluví úplně z cesty. Jsi totálně bez respektu a navíc jsi drzá,“ pustil se do Simony Rytmus. Ona si to ovšem nenechala líbit a kontrovala: „Nemůžu se tvářit, že mám respekt z někoho, k jehož dílu respekt nemám.“ Když měl Rytmus projev o pokoře, drsně dodala: „Tohle je to poslední místo, kde lidi mají pokoru.“
 
Když Fehérová dozpívala duel s Michalem Chrenkem, televize program přerušila s tím, že rozhodnutí se diváci dozvědí za týden. Slovenský deník Nový Čas už ale odhalil, že Simona se kvůli sporu s Rytmusem do finále Hlasu Česko Slovenska nepodívá.





Přečtěte si
lenclive
31. 3. 2012 • 17:30

Naproto s tebou souhlasím

lenclive
31. 3. 2012 • 17:28

Jak můžeš říct že nic neumí? Ona podle mě zpívá nejlíp ze všech. Její hlas je skvělý a nechápu tvoji logiku. Každý máme svou logiku a i Simona ji má... Mě se líbila, protože se nebála říct svůj vlastní názor a já s ní naprosto souhlasím! Chudák že se dostala zrovna ke "Králi Rytmusovi"

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.