PROSTŘENO: Slávka se ztrapnila, když kopírovala Ridiho!+VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

PROSTŘENO: Slávka se ztrapnila, když kopírovala Ridiho!+VIDEO

Slávka (druhá z prava) špatně okopírovala Ridiho
Slávka (druhá z prava) špatně okopírovala Ridiho (TV Prima)

Brněnský týden Prostřena zahájila Slávka, která se ve svém menu snažila spojit to nejlepší z italské i české kuchyně. Výsledek byl ale pro hosty velkým zklamáním.

Slávka je obdivovatelkou kuchaře Ridiho, ale svým menu by mu velkou radost neudělala. Italské recepty totiž vylepšila o vlastní poznatky z kuchyně a svým menu tak všem pořádně zmátla hlavu. S tímhle by ji v Itálii poslali rychle domů… A nepomohlo by jí ani to, že vaří z domácích vajec, která jí v centru Brna snášejí vlastní slepice.

Italský pizza chléb focaccioa Slávka doplnila sýrem a osmaženým vepřovým masem. „Mám to odkoukaný od pana Ridiho,“ řekla před hosty. Sotva od něj ale odkoukala recept na polévku minestrone. Ta se totiž připravuje jen ze zeleniny, ale pondělní hostitelka z ní udělala kuřecí vývar s nudlemi. Ne nadarmo svůj výtvor nazvala »moje minestrone«. A proč? Protože minestrone jí přijde jako hezký název…

Hlavní chod soutěžící lákal na Arista di maiale al forno s nezbytným dodatkem »po mém«. Všichni čekali těstoviny, ale to se pěkně mýlili. „Krkovička pečená s bramborami, to bych spíš zařadila do české kuchyně,“ netajila své zklamání Líba. Slávka svůj italský triumf navíc dorazila tím, že k masu podávala nakládanou okurku.

Při zábavě hostitelka zabrousila pro změnu do Řecka a se svými novými přáteli nacvičila tanec, po němž přišly na řadu čokoládovo-ořechové řezy.

S jakým skóre odstartuje brněnské Prostřeno? Sledujte Primu od 18. hodin.

Slávčiny recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jiriforman
6. 2. 2012 • 22:11

Neurážej jezevčíky. To jsou inteligentní psi, kteří by na takovou smradlavou a ožralou hrůzu jménem hillarka nevlezli.

lysohlavek02
6. 2. 2012 • 14:30

dneska ráno tě viděli jak se válíš ožralá u popelnic a zezadu tě pigloval potulnej jezevčík!..nestydíš se ani trochu ty megero neandrtálská??

lysohlavek02
6. 2. 2012 • 10:59

hovno na žampionech Nejprve si připravíme pánev, na kterou nachčijeme, díky čemuž se nám žampiony nebudou připalovat. Ty posléze nasypeme do vroucích chcánek a za občasného míchání je smažíme. Aby žampiony vizuálně ladily s hovny, necháme je na pánvi tak dlouho, dokud nezhnědnou. Mezitím hovna podusíme a dle chuti přisolíme. Počítáme s cca 0,5 kg hovna na 1 strávníka. Tento pokrm je vhodný i pro diabetiky a mentálně postižené. dobrou chuť přeje hillarka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.