Ridiho manželka po operaci: Trápí ji bolesti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ridiho manželka po operaci: Trápí ji bolesti!

Manželka Emanuele Ridiho je po operaci, trápí ji bolesti
Manželka Emanuele Ridiho je po operaci, trápí ji bolesti (Aha! – Marek Pátek)

Manželka televizního kuchaře Emanuele Ridiho (36) prodělala operaci rakoviny prsu. Nyní už je s rodinou doma, ale trápí ji velké bolesti.

Jana (36) už s rakovinou bojuje půl roku a před operací absolvovala několik chemoterapií. Zákrok, při němž jí byly z prsu odstraněny zhoubné nádory, se protáhnul na tři hodiny.

„Lékaři mě upozornili na to, že během operace mohou nastat komplikace a může se změnit průběh zákroku, a to se i stalo. Trvalo to jednou tolik než plánovali, ale všechny nádory prý odstranili a poslali na histologii. Teď musím deset dní čekat na výsledky," řekla pro Blesk.cz Jana.

Emanuele byl se svou ženou během zákroku na klinice a teď už o ni pečuje v jejich domově. Jana to ale ani teď nemá jednoduché: „Strašně to bolí. Sice jsem nadopována léky proti bolesti, takže moc nevnímám, ale ta bolest je opravdu příšerná."



Přečtěte si
winterfreshka
9. 2. 2012 • 15:13

Slunce v duši

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.