Emanuele Ridi: Strach o ženu, půjde na operaci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Emanuele Ridi: Strach o ženu, půjde na operaci!

Emanuele Ridi s manželkou.
Emanuele Ridi s manželkou. (Marek Pátek)

Televizní kuchař Emanuele Ridi (37) si dal pracovní pauzu. Nyní se chce co nejvíce věnovat manželce Janě (26), již trápí rakovina prsu.

Moderátor pořadu S Italem v kuchyni svou ženu zahrnuje přízní a navzdory její nemoci ji často přivádí na společenské akce. Naposledy se s ní v úterý objevil na otevírání nového pražského klubu Cavalli.

"Vidíte přece, že vypadá pořád skvěle,"odpověděl na otázku, jak se teď cítí jeho žena, která trpí rakovinou. Následující období ale pro ni bude náročné. "Teď to ale bude horší, čeká ji totiž operace, pak se uvidí co dál, jaká bude léčba. Nádor jí snad odstraní celý. Moc se o ní bojim," řekl se strachem v hlase.

Poté, co na Primě skončil pořad S Italem v kuchyni, Emanuele nemá o nabídky nouzi. Všechno ale zvažuje, protože teď má jiné priority: "Po dvou a půl letech v televizi už jsem cítil, že je potřeba si dát pauzu a hlavně, pokud by na nějaké natáčení došlo, muselo by to být časově přizpůsobené tomu, jak moc se budu potřebovat starat o ženu."

Pracovní nabídky tak jdou momentálně stranou a Ridi má jediný cíl, stát v těžké chvíli při své ženě. "Určitě se teď budu o ženu víc starat, budu méně v práci a víc času strávím s ní, abych se o ni dobře postaral," prozradil o svých plánech.



Autor:  cam

Přečtěte si
jity
19. 1. 2012 • 13:46

a už takové starosti. Nyní se ta rakovina objevuje u čím dál mladších lidí. Držím jim palce, ale všem kdo tuto chorobu musí překonat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.