Kuchař Ridi: Dostal v televizi padáka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kuchař Ridi: Dostal v televizi padáka!

Rozmrzelý Ridi: Prima ho kvůli nízké sledovanosti hodila přes palubu...
Rozmrzelý Ridi: Prima ho kvůli nízké sledovanosti hodila přes palubu... (Aha! – Martin Pekárek, David Kundrát, TV Prima)

Tak tohle je velké překvapení! Televize Prima podle informací deníku Aha! nebude pokračovat ve vysílání kdysi oblíbené kulinářské show S Italem v kuchyni, kterou po dva roky moderoval kuchař Emanuel Ridi (37)!

Důvody Prima tají, ale je jasné, že tím hlavním je klesající sledovanost. Jeho drahé a složité italské dobroty už se zkrátka Čechům přejedly!

Pro Emanuela Ridiho je to šok. Zdálo se, že nedělní čas po 18. hodině patří neotřesitelně jemu. Chyba lávky! Po dvou letech ho nahradil pořad Česko na talíři, který uvádí slovenská herečka a »nekuchařka« Daniela Šinkorová (38).

A divákům se tato kulinářská show podle čísel sledovanosti líbí víc. Je totiž o české kuchyni a o českých osobnostech, které v ní vaří! „Do konce roku už můj pořad nepůjde! A od nového? To nevím...,“ řekl včera Aha! evidentně rozhozený Ridi, který po nečekaném ukončení natáčení v půli podzimní televizní sezony odjel s rodinou na rodnou Elbu. Manželce Janě (35), která bojuje s rakovinou prsu, i malému Giacomovi (6) bude teď u moře líp.

„Pořad s Emanuelem teď vysílat nebudeme. Nyní se bude na Primě vařit česky,“ potvrdila nám mluvčí televize Jana Mrákotová.

Ital v poslední době nezlákal ani půl milionu diváků, Šinkorová jich má v průměru o půlku víc! A protože Ridi podle našich informací nebyl ochoten přistoupit na snížení honorářů, rozhodla se ho televize odstavit od plotny nadobro...



Autor:  Luboš Procházka

Přečtěte si
knkn
20. 11. 2011 • 18:03

Plně souhlasím ! A ještě měl u toho dostat kopance do prde-le !

knkn
20. 11. 2011 • 18:02

za to, jak neférově se zachoval k dceři pana Rotrekla, kterého usmrtila ta slovenská kur-vi-čka Rolins mu to přeji. Holka přijde vinou neukázněné děv-ky o otce a ještě má odskákat v práci, protože "pan Ridiů je kamarád Rolins? hanebné !

jity
20. 11. 2011 • 11:31

vůbec jsem se nevšimla, že by tolik srkal. Rozhodně je tento pán sympatický a nedostal vyhazov a skončil sám, právě kvůli nemoci své manželky. Tak nevím proč do toho bulvár rýpe.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.