PROSTŘENO: 10 největších skandálů! Špína, lži a sex! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

PROSTŘENO: 10 největších skandálů! Špína, lži a sex!

U stolu to někdy pořádně vřelo...
U stolu to někdy pořádně vřelo... (TV Prima)

Pořad Prostřeno se už v pondělí vrátí s novými díly na televizní obrazovky. Než se tak stane, zavzpomínejte s námi na nejvíce šokující epizody uplynulé řady. V Prostřenu není nouze o přehnané sebevědomí, trapasy, podvody, nepovedené pokrmy ani konflikty.

Největší nepořádek a špína – Jana Jakubcová z Kájova
Soutěžící ani diváci jen tak nezapomenou na hostinu u Jany, kde na ně čekalo zašmudlané prostírání, plný dřez a zasviněná koupelna. O moc lépe nedopadlo ani jídlo, protože hostitelka vařila ze zkaženého masa!



Největší lhářka – Dáša Koutová z Velkých Přílepů
Jako velká lhářka se v Prostřenu ukázala Dáša. Když se jí nepodařilo upéct houstičky, nabídla hostům kupované pečivo a u stolu lhala, že pochází z její kuchyně!



Největší provokatér – Karel Řejha z Němčic
Během stolování se Karel svým kolegům pochlubil, že miluje pivo, ale ještě jeden nápoj mu je vždy po chuti – mateřské mléko přímo z prsou jeho ženy!



Nejintimnější odhalení – Lucie Pechová ze Sokolova
Šmejdění u Lucie zašlo tak daleko, že zvědavé soutěžící odhalily její neintimnější soukromí. Během prohlídky bytu se prohrabovaly v jejích vibrátorech!



Největší pokrytec - Dušan Rytíř z Prahy
Homosexuál Dušan se chtěl vyhnout otázkám na tělo tím, že vařil v půjčeném bytě, kde si si přivlastnil dokonce i cizí děti. Soutěžící ho ale prokoukli…

Nejhladovější rodina – Marcela Halušková z Vysočan
Marcela hosty překvapila romskou kuchyní, ale menu nedopadlo podle jejích představ. Jablka na koláč jí totiž snědla vnoučata!



Největší sprosťáčka – Daniela Hosová z Liberce
O vulgární výrazy není v soutěži nouze, ať už jde o spory u stolu, či klení v situaci, kdy vaření nejde podle plánu. Nejdrsněji své spoluhráče zhodnotila Daniela, která se neostýchala použít i ty nejdrsnější výrazy.



Největší podvodnice – Eliška Boeová z Prahy
Soutěžící jsou někdy kvůli výhře ochotni udělat i nějakou tu levárnu. Eliška neváhala soupeři Dominikovi předčasně prozradit své menu, ale tím si moc nepomohla. Ostatní ji měli za podvodnici.

Největší sexuální maniak – Petr Hejna z Třebkova
Petr neměl během Prostřena chuť ani tak na jídlo, jako na sex. Ve společnosti čtyř žen byl ve svém živlu a házel jednu dvojsmyslnou poznámku za druhou.

Největší rýpalka – Ivana Mučková z Ostravy
Snad nejmlsnější jazýček měla v soutěži Ivana z Ostravy. Nic jí nebylo po chuti a ke každému pokrmu měla spoustu připomínek. Nakonec ukázala, že stejně nesnesitelně se chová i ke svému manželovi.

Přečtěte si
jity
24. 1. 2012 • 10:31

hilarko přihlaš se, ať máme nad kým slintat.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.