PROSTŘENO u Jany: Ani nepoznají, že už jsem vypila dvě flašky! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

PROSTŘENO u Jany: Ani nepoznají, že už jsem vypila dvě flašky! +VIDEO

Jana Tichý
Jana Tichý (TV Prima)

Australská parta ve čtvrtek hoduje u Jany, která své menu podle očekávání proložila pořádnou dávkou humoru. Aby hostům ale pro samý smích nezaskočilo…

Jana Československo opustila v 60. letech a do Austrálie se dostala přes Francii a Německo. Na svou vlast ale zanevřela a o po revoluci se v Česku objevila jen dvakrát. V Sydney pracuje jako tlumočnice a ke štěstí jí nic neschází. „Začátky nebyly nejšťastnější, ale byli jsme mladí a zvládli jsme to,“ zavzpomínala Jana.

Pro hosty si připravila menu inspirované celým světem. Jako předkrm podávala řeckou citrónovou polévku Angolemono, kterou Jana lehce vylepšila. Původně mělo jít jen o kuřecí vývar, ale bylo jí líto vyhodit maso.

Hlavní chod kombinoval jehněčí na australský způsob se slovenskými haluškami. Ty ocenila hlavně Jarka, která je nejedla už osm let. Dezert Pavlova je ovšem čistě místní specialitou.

Hosté se ovšem u šprýmařky Jany nejvíce těšili na zábavu, při níž nezůstali zklamaní. Došlo na hru »Hádej, kdo jsem«, která díky komentářům hostitelku získala nový rozměr. A aby nebylo legrace málo, došlo na rozbíjení vajíček o čelo. Pobavila je také ironickou poznámkou, že během vaření stačila vypít dvě lahve vína.

Kdo se stane vítězem australského Prostřena? Sledujte Prostřeno na Primě.

Janiny recepty najdete po odvysílání pořadu ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
jarda85
31. 12. 2011 • 11:43

Plný souhlas martucci! Pro bobinu, v reklamně natočeném Prostřeno bych taky neprezentoval zášť, závist. Tvé propagační příspěvky jsou jaky z PR sekce. A jesli se ti to tam tak líbí. Nastartuj koště a leť. Jarda

martucci
30. 12. 2011 • 16:41

Omlouvám se za odskok, to patřilo Bobině.

martucci
30. 12. 2011 • 16:40

Sice jsem neviděl všechno, ale jeden zprostředkovává nějaké studijní pobyty, druhá překládá krajanům v nemocnicích, třetí dělala v nějaké cukrárně či co a jedna nedělá nic. Povolání té poslední neznám. Co je na tom tak světoborného? Navíc, chlubit se tím, že "když jsem přijel do Austrálie, tak jsem neuměl anglicky", je dost trapné. Co potom dělal ve škole? Spíš na mě z toho dílu padá smutek a vtipy se mi zdají takové nějaké násilné a vycucané z prstu. Ale samozřejmě, každý má právo na svůj názor a tím neříkám, že "české" díly jsou nějak diametrálně lepší. Jen říkám, že v tom moc rozdíl nevidím.

bobina
30. 12. 2011 • 15:16

Tak to je mi tě líto,když ten propastný rozdíl nevidíš! Navíc to nejsou žádné trubky které si na něco hrají jako u nás v těch pořadech,ale jsou to lidi,kteří mají něco za sebou a museli něco dokázat aby byli tam,kde jsou dnes! A ty naše trubky jsou jen jízlivé,kritické a závistivé a na české prostřeno se už k vůli tomu ani nejde dívat. Jenom se kritizují,šklebí a vyřvávají co všechno nejedí a nebo jim nechutná. Navíc jsou to většinou negramoti,kteří se jen vytahují. Já kdybych byla mladší,tak bych se Austrálie nebála,mně by se tam asi líbilo.

dwayne
30. 12. 2011 • 13:01

...jo a ty, bohatej podnikateli hillare jim cucáš palce u noh, co? Blbeček, jsi na to dost velkej--bléééééé

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.