VIP PROSTŘENO: Strčte si tu večeři někam, řekla Žilková Kostkové +VIDEO! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

VIP PROSTŘENO: Strčte si tu večeři někam, řekla Žilková Kostkové +VIDEO!

Kostková a Kracik zahájí VIP Prostřeno opulentním menu
Kostková a Kracik zahájí VIP Prostřeno opulentním menu (TV Prima)

Pořad Prostřeno patří v předvánočním týdnu celebritám. Své kuchařské umění porovná Tereza Kostková s Petrem Kracikem, Krampolovi, Veronika Žilková s Martinem Stropnickým a Václav Vydra s Janou Bouškovou? Kdo z nich si v kuchyni povede nejlépe?

Jako první se představí herečka Tereza Kostková, která si uměla dobře vybrat partnera. Režisér Petr Kracik totiž vaření věnuje podstatně více času než ona. V televizi se chce blýsknout, a proto si připravil menu, na něž hosté, jejichž identitu ještě nezná, jen tak nezapomenou.

V jejich domácnosti má vše svůj řád. „Tereza tvrdí, že chodí nakupovat jen ona, ale já chodím taky,“ prezentoval se Kracik, a Kostková dodala: „Petr moc nesouhlasí s tím, co nakupuju,“ Pak je tedy jasné, že do obchodu vyrazí každý zvlášť. A zajímavé poměry vládnou i v jejich pražském bytě. Zatímco Petr velí kuchyni, Tereza má prý na starost ložnici.

Žilková se Stropnickým byli před příchodem očividně v dobré náladě a před vstupem do domu neznámého hostitele si venku pohráli se zvonky. Třetí pokus jim vyšel a pod anonymním tlačítkem se ozval Petr Kracik. „Strčte si tu večeři někam, my jdem dom,“ reagovala Žilková na jeho přivítání.

Ve dvou se to lépe táhne, a tak se Kostková a Kracik rozhodli po předkrmu (růžové chutney) servírovat rovnou tři polévky. Smetanový krém s uzeným lososem ale nesednul Veronice Žilkové, která ryby nejí ani na Vánoce. Naštěstí byl nablízku Václav Vydra, která její porci dojedl. Sám si ale neporadil s gazpachem, protože si jej ve stejný den s Janou Bouškovou dopřáli k obědu.

Jako hlavní chod Tereza Kostková připravila španělskou paellu, ale po třech polévkách si ji užil jen málokdo.  A to tím spíš, že se před ní podával ještě špenátový salát.

Překvapením večera byl bretaňský koláč far. Kostková do něj nalila více alkoholu, než bylo doporučeno, protože věděla, že přijdou »kolegové z branže«.  Nejvíce si pochutnala Žilková, která ale od dezertu očekávala něco úplně jiného. „Mají to jako sladkost, ale správně je bretaňský koláč cibulový,“ tvrdila přechytrale.

Jak se Tereze Kostkové s manželem povede start VIP Prostřena? Sledujte od 20 hodin Primu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
defakto
22. 12. 2011 • 16:19

taky se přimlouvám k výměne moderátorů v Prostřeno ! V této relaci nejde o jejich moderátorský výkon ,tam jde o vaření a jestli to neumí komentovat nenápadne , civilně a nestranně at jdou raději komentovat dostihy , k těm mají blíž než k vaření ! To jejich neustále řvaní je nesnesitelné ! Od čeho je tam režiser , ten se snad na to ani nedívá !

defakto
22. 12. 2011 • 15:58

To jejich bydlení je dnes standardní , vybavení bytu průměrné , jídlo bylo originální , ale chut nemůžu hodnotit . Kostková je příjemná , Kracík nadřazený vůl ! Spratek Tonda celý táta !

bobina
22. 12. 2011 • 14:04

Vydra s Bouškovou jsou skvělí a tobě zřejmě ještě rozum nedorostl do výše,kde by jsi chápala vtip a nadsázku'!

stooslu
21. 12. 2011 • 09:51

Terko a Petře, gratulace, to byla nóbl večeře, zvládli jste to na 1*. Inspirativní, podnětné. Musím udělat paellu, mám na ni strašnou chuť. Máte navíc krásné bydlení

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.