Veronika Žilková: Můj Martin se bude stydět! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Veronika Žilková: Můj Martin se bude stydět!

Veronika Žilková připravila mj. pyré, které miluje celá její rodina. Jídlo se podávalo v moderním ešusu.
Veronika Žilková připravila mj. pyré, které miluje celá její rodina. Jídlo se podávalo v moderním ešusu. (TV Prima)

Šokující přiznání čeká diváky dnešního kulinářského pořadu Prostřeno!, kde tentokráte vaří VIP tváře. „Já jsem vyvrcholil,“ křičel manžel Veroniky Žilkové (50) Martin Stropnický (55), který si zřejmě neuvědomil, že opodál stojí puštěné kamery. „Až to uvidí v televizi, tak se bude stydět,“ komentovala manželovy výroky Žilková.

Večeře na kolečkách a umělohmotných talířcích – takovou hostinu připravili hostům manželé Veronika Žilková a Martin Stropnický. Vydrobouškovy – tak se v pořadu přezdívá Vydrovi s Bouškovou –, Krampolovy a Terezu Kostkovou s Petrem Kracíkem nechali čekat ve svátečním šatu před Vinohradským divadlem, aby je pak naložili do starého cateringového autobusu a vozili po Praze.

„Pan Krampol říkal, že si vezme kalhoty za sto šedesát tisíc. Předpokládám, že ten flek, co mu tam vypálí naše jídlo, ho bude stát tak čtyřicet tisíc,“ smál se hostitel Stropnický, který inspirován svým životem v Itálii připravil ryze italskou pochoutku. Paní Veronika zase byla tolik nervózní, že začala svůj bio štrúdl balit i s pečicím papírem.

Krásnou tečku si připravila opět Hanka Krampolová, která se vypotácela z jídelního autobusu a nemohla se udržet na nohou. Že by příliš bumbala? V dnešním dílu VIP Prostřeno! vysvětlí, proč ji musel podpírat její manžel Jiří Krampol. Už zítra čeká divadelníky poslední díl u Václava Vydry a Jany Bouškové, kde se rozlouskne, kdo získá odměnu čtyřicet tisíc korun.



Přečtěte si
lysohlavek02
22. 12. 2011 • 13:36

..se tady ještě nevyblila??...asi ještě hulí na nádraží vandrákům péra aby měla na polívku..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.