PROSTŘENO Dusno mezi soutěžícími: Dáša leze Pavlovi do p*dele, zlobila se Sabina | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

PROSTŘENO Dusno mezi soutěžícími: Dáša leze Pavlovi do p*dele, zlobila se Sabina

Pavel si v Ostravě našel přítele
Pavel si v Ostravě našel přítele (TV Prima)

VIDEO Po tragické večeři u sebevědomé baculky Sabiny se na Ostravsku předvedl Pavel. Ani jeho polské menu ale u »gurmánky« Dáši moc neuspělo.

Pavel pochází z Polska a v Ostravě našel nejen práci překladatele, ale také svého o pět let mladšího přítele, s nímž sdílí společnou domácnost. Pozvané ženy ale jeho orientaci nevěnují příliš pozornosti, protože mají dost konfliktů samy mezi sebou.

Velkým riskem byla jeho dýňovo-tomatová polévka. Sabina už ji předem zavrhla, protože k polévkám jakéhokoliv druhu chová odpor. „Na polévce bych změnila název, ta dýně tam nebyla cítit,“ kritizovala svého soupeře samozvaná odbornice Dáša.

Velký rozruch způsobil i hlavní chod. Pavel se předvedl jako zkušený kuchař a připravil vepřovou pečení s houbovou omáčkou, lusky a smaženým červeným zelím se slaninou. „Zdá se mi to, jako když pejsek s kočičkou vařili dort. Co bylo doma, to tam dali,“ pokračovala Dáša.

Když ovšem usedla ke stolu, byla samá chvála a tím se stala trnem v oku soupeřek, které Dášu nemohou vystát. S oblibou totiž všechny poučuje a považuje se za odbornici na italskou kuchyni, protože v této zemi strávila celých dlouhých deset dnů. „Dáša leze Pavlovi, s prominutím do p*dele,“ má v tom jasno Sabina, která jako kuchařka o den dříve pohořela.

Kolik bodů si odnese jediný muž ostravského Prostřena? Sledujte Primu po 18. hodině.

Pavlovy recepty najdete po odvysílání pořadu Prostřeno ZDE!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
winterfreshka
3. 2. 2012 • 08:41

a laciná kuchta .Lezení do zadku Pavlovi jí nepomohlo,nikoho svými blafy neozářila .Kufr se mi z vocasí polévky a kejdy z bešamelu,zvané svíčková zvedal

jiriforman
2. 2. 2012 • 19:36

To víš, my si kouříme svoje velké macky, zatímco si bohatý podnikatel honí tu svou pochcanou žížalku, které taky říká hillarka.

zadnice
2. 2. 2012 • 10:47

Mám dojem, že je to nejméně 40% menšina. Kam se člověk podívá...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.