PROSTŘENO: Hosté objevili u Lucie vibrátory! +RECEPTY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

PROSTŘENO: Hosté objevili u Lucie vibrátory! +RECEPTY

Lucie - tichá voda břehy mele...
Lucie - tichá voda břehy mele... (TV Prima)

Ušlápnutá účetní Lucie Pechová ve svém bytě ukrývá smyslné tajemství. Hanka s Míšou u ní při šmejdění našly šuplík plný vibrátorů! Nevěříte? Podívejte se na video!

Kdo by to do ní řekl. Lucie se zdá jako nesmělá žena, která ale nakonec všem vytře zrak. Před návštěvou její »sexy« domácnosti ale soutěžící z Prostřena netuší, s kým vlastně mají čest. „Lucinka mi připadá taková trošinku jako stydlivá a zakřiknutá dívenka,“ odhadla ji špatně seniorka Hanka. Naprosto jasno má o povaze Lucie Míša, která podle oblečení usoudila, že její domácnost bude zastaralá a nevkusná.

Při šmejdění ale došlo na šuplík plný erotický pomůcek. „Já jsme si to vždycky přála, aby mi to někdo koupil k Ježíšku,“ reagovala nadšeně vitální důchodkyně Hanka. Vysněného dárku se ale nikdy nedočkala, takže si bude muset do sex shopu zajít sama.

„U Lucky bych to určitě nečekala,“ dodala překvapeně Míša. Po tomto odhalení ji už nepřekvapilo, že ložnici Lucie zdobí fotografie, na níž ji její přítel zvěčnil v erotické póze s bičíkem.

Úterní hostitelka bude nejspíš lepší milenkou, než kuchařkou. Její menu moc velký obdiv nesklidilo. Slaný závin připálila a navíc jej podávala se salátem, který podle Míši vypadal jako břečka. Podobný ohlas sklidila i její masová roláda, do níž nacpala vše, co dům dal.

Pochlubí se Hanka s Míšou u stolu o svém překvapivém nálezu? Sledujte Prostřeno na Primě!

UVAŘTE SI MENU PODLE LUCIE!

Slaný závin

Lucie asi nemá ideální troubu, protože se jí listové těsto zespoda připálilo a svrchu zůstalo bledé.

Ingredience:

- 1 listové těsto (450 g),

- 400 g šunky,

- 400 g sýru eidam,

- 9 vajec (1 vejce je na pomazání),

- 5 žampionů,

- 200 g anglické slaniny,

- 1 střední cibule,

- špetka kmínu.

Postup:
Vaječná hmota: Nakrájíme cibuli, žampiony, anglickou slaninu a vše osmahneme na másle dozlatova. Přimícháme vajíčka, trochu promícháme, necháme ztuhnout a vystydnout.
Listové těsto rozpůlíme. První rozválený plát poklademe šunkou, sýrem a vaječnou hmotou. Přidáme další plátky šunky a sýra a zavineme. Stejně pokračujeme i s druhou polovinou. Oba štrúdly po uzavření pomažeme žloutkem a posypeme kmínem. Dáme zapéct do trouby dozlatova.

Teplota: 200 °C

Vhodné pro vegetariány: ne

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro mírně pokročilé

Národní kuchyně: česká

Doba přípravy: 30–60 minut

Čas vaření: 30–60 minut

Recipe category: předkrm / pečení

 

Jarní salát podle mě

Ingredience:

- 5 rajčat,

- 2 salátové okurky,

- 2 mrkve,

- 1 cuketa,

- 5 žampionů,

- 1 bílá paprika,

- 5 ředkviček,

- 200 g anglické slaniny,

- 1 balení balkánského sýru,

- 2 jarní cibulky,

- 1 lžíce octu balsamico,

- 1 hrst pažitky.

Postup:
Zeleninu očistíme, nakrájíme na kostičky, dáme do mísy. Zalijeme octem, posypeme pažitkou a zamícháme. Na pánvi orestujeme nakrájenou cuketu, anglickou slaninu, jarní cibulku a žampiony. Krátce před servírováním dáme na salát orestovanou směs.

Teplota: 0 a 160 °C

Vhodné pro vegetariány: ne

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro začátečníky

Národní kuchyně: česká

Doba přípravy: 30–60 minut

Čas vaření: do 30 minut

Recipe category: bez vaření / salát . / restování

Roláda z panenky s pestrou náplní,  opečené brambory

Totéž, co platilo o salátu, se stalo i u rolády, která se navíc rozpadla…

Ingredience:

- 4 porce panenské pečeně (cca 200 g),

- 200 g čerstvého sýra (Lučina, žervé, cottage),

- 1 nožička pikantní klobásy,

- 4 stroužky česneku,

- 1 červená paprika,

- 1 stonek zelené cibulky,

- žampiony,

- zelené a černé olivy nakrájené na kolečka,
- 1 lžička soli,

- 0,5 lžičky pepře.

Marináda na brambory:

- 1 kg brambor,

- 0,5 citronu (šťáva),

- 3 lžíce olivového oleje,

- troška vody,

- 1 lžíce mleté papriky,

- 6 stroužků česneku,

- sůl,

- trs pažitky.

Postup:

Z vepřového uděláme plátky, osolíme a opepříme. Potřeme směsí sýra, česneku, drobně nakrájené klobásy, papriky, koleček oliv, kostiček žampionů, cibulky a soli. Zabalíme a pevně převážeme kuchyňským provázkem. Předehřejeme troubu asi na 220 °C. Rolády opečeme na oleji na rozpálené pánvi ze všech stran. Přendáme je do pekáčku, vložíme do horké trouby a pečeme.

Brambory oloupeme, omyjeme, osušíme a po délce rozkrojíme na čtyři díly. Do mísy dáme rozmačkaný česnek, mletou papriku, vodu, olivový olej, nakrájenou pažitku, šťávu z citronu a osolíme. Všechny ingredience rozmícháme, nasypeme k nim připravené brambory a pěkně je ve směsi poválíme. Pak je dáme na hlubší plech do vyhřáté trouby a upečeme dozlatova.

Teplota: 220 a 160°C

Vhodné pro vegetariány: ne

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro mírně pokročilé

Národní kuchyně: česká

Doba přípravy: 30–60 minut

Čas vaření: 30–60 minut

Recipe category: hlavní chod/ marináda/ příloha / restování/ pečení

Jahodový koláč

Ingredience:

Na těsto:

- 140 g hladké mouky,

- 100 g másla,

- 50 g mletých lískových oříšků,

- 50 g moučkového cukru,

- 1 žloutek,

- 1–2 lžíce vody.
Na náplň:

- 250 g mascarpone,
- 2 polévkové lžíce moučkového cukru,

- 150 ml smetany ke šlehání,

- 1 ztužovač šlehačky,
- 1 vanilkový cukr,

- 200 g jahod a jahody na ozdobu

Na karamel a dohotovení:

- 140 g měkkých karamelových bonbonů,

- 5 lžic mléka,

- 40 g opražených a nasekaných lískových oříšků.

Postup:

Všechny suroviny na těsto smícháme, Vypracujeme vláčné těsto, které dáme asi na 15 minut odležet do lednice. Pak je vyválíme a vyložíme jím formu o průměru 23 cm. Na těsto dáme pečicí papír, nasypeme na něj fazole a dáme péct do trouby na 190 °C. Po 15 minutách papír s fazolemi sundáme a dopečeme dalších 5 až 10 minut dozlatova.
Karamely nakrájíme na menší kousky, dáme je do kastrůlku s mlékem a za stálého míchání pomalu rozpustíme.
Mascarpone našleháme s cukrem, opatrně vmícháme ušlehanou smetanu se ztužovačem a jahody nakrájené na plátky.
Vychladlý korpus potřeme polovinou karamelu a krémem s jahodami. Na krém rozložíme 150 g jahod nakrájených na plátky, pokapeme karamelem a posypeme oříšky. Dáme vychladit do lednice.

Teplota: 190 °C

Vhodné pro vegetariány: ano

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro mírně pokročilé

Národní kuchyně: česká / italská

Doba přípravy: 30–60 minut

Čas vaření: 30–60 minut

Recipe category: moučník / pečení , to je/ chlazení


Video se připravuje ...




Přečtěte si
annahradecek
9. 11. 2011 • 16:38

"Holčina" měla již den předtím průpovídky co se týká asociace španělských ptáčků, banánů a pánského přirození. Obraz nad poselí a další souložící výjev v bytě mohla ukrýt, ale zřejmě chtěla aby to dámy našly. Některá se nezdá, tak se poučte.

annahradecek
9. 11. 2011 • 16:34

Bohužel ta slečna vypadá chytřejší než ve skutečnosti je. Nezná ani sama sebe, své možnosti a nemá vkus. Co se týká zařízení bytu, tak chování. Ta seniorka také. Ona ještě řekne, že si říká vnoučatům o vibrátor jako dárek..... prosím vybírejte trochu taky soutěžící, abychom neměli dojem,že se díváme na pasoucí se dvounohé stádo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.