PROSTŘENO: Karel pije mléko z prsou své ženy! +RECEPTY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

PROSTŘENO: Karel pije mléko z prsou své ženy! +RECEPTY

Karel všechny šokoval svou zaneřáděnou kuchyní!
Karel všechny šokoval svou zaneřáděnou kuchyní! (TV Prima)

Tak takovou zvrácenost pořad Prostřeno ještě nepamatuje! Soutěžící Karel Řejha se na hostině u Hany Vojníkové přiznal, že jeho oblíbeným nápojem je mateřské mléko, které si dopřává přímo z prsou své ženy. Svou zvrhlou aktivitu navíc neváhal detailně vylíčit…

Karel už v pondělí všechny šokoval svou »zasviněnou« domácností. To ale soutěžící ještě netušili, s kým mají tu čest. Svérázný otec pěti dětí nepije vodu a namísto ní si dopřává pivo a mateřské mléko. „Děti se odstavily po 14 dnech a co s tím?“ snažil se sociálně slabý Karel vysvětlit své chování. A dodal: „Když si mamka potřebuje ulehčit, ono to strašně bolí, tak jsem na řadě já.“

Společnost u stolu nejprve rozesmál, ale když se ukázalo, že vše myslí vážně, v očích soutěžících byl znát velký údiv. „A jak se to dojí?“ zeptal se odvážně Ondřej. „Netaháš to jako kozu, normálně pusou,“ připravil další šok Karel, který čtvrteční »konzervaci« zhodnotil jako dobrou.

„Je to upřímný vesnický kluk. Co na srdci, to na jazyku. Nedomýšlí, co může svými činy konat,“ řekl o Karlově intimní zpovědi Jan. Hostitelka Hana na druhou stranu ocenila, že se konečně začlenil do kolektivu.

Pro své hosty připravila čtyřchodové menu a zeleninový salát podávala s domácími houstičkami, které ovšem na rozdíl od Dáši ze středočeského Prostřena opravdu vlastnoručně upekla. Přípravu těsta si užila hned dvakrát, protože jako dezert servírovala svatební koláčky.

Porazí Dáša svým »babičkovským« menu konkurenci? A kam až vyústí diskuze o mateřském mléku? Sledujte Prostřeno na Primě! Ochutnávku najdete v přiloženém videu!

Video se připravuje ...

UVAŘTE SI HANINY RECEPTY!

Zeleninový salát, domácí houstičky

 

Ingredience:

Na salát:

1 salátová okurka

5 rajčat

2 papriky

0,5 lžičky soli

0,5 lžičky pepře

1 lžíce octa

1 lžíce oleje

1 kostka cukru

100 g balkánského sýra

několik listů ledového salátu

Postup:

Zeleninu a sýr nakrájíme na kostičky a smícháme s ochucenou zálivkou. Ochutnáme, dochutíme. Podáváme v listu ledového salátu.

Na housky:

3 hrnky polohrubé mouky

1 hrnek mléka

1 lžíce sušeného droždí

2 lžíce másla

1 kostka cukru

1 vajíčko

1 lžička soli

špetka hrubé soli a kmínu či máku na posypání

Postup:

Z kvasnic, cukru a mléka uděláme kvásek, který v míse smícháme s moukou a žloutkem. Přidáme měkké máslo a sůl a těsto necháme v teple vykynout. Potom vypracujeme houstičky, potřeme je zbylým bílkem a upečeme ve vyhřáté troubě při 180 stupních dozlatova a křupava.

Teplota: 180 °C

Vhodné pro vegetariány: ano

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro zkušené

Národní kuchyně: česká

Doba přípravy: 30–60 minut

Čas vaření: 30–60 minut

Recipe category: bez vaření / předkrm / salát / pečení


Italská česnečka

 

Ingredience:

6 stroužků česneku

5 brambor

1 l vývaru

1 vajíčko

0,5 lžíce soli

0,5 svazečku petrželky

1 lžička majoránky

5 topinek

100 g strouhaného tvrdého sýra

Postup:

Česnek jemně nakrájíme, orestujeme a dáme do vývaru. Nakrájené brambory necháme povařit, poté přidáme vajíčko, v polévce je rozšleháme a přidáme i petržel a majoránku. Orestovaný chléb nalámeme na kousky a dáme na dno talíře. Zalijeme polévkou a posypeme nastrouhaným sýrem.

Teplota: 100 °C a 160 °C (chleba)

Vhodné pro vegetariány: ano

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro začátečníky

Národní kuchyně: italská

Doba přípravy: do 30 minut

Čas vaření: 30–60 minut

Recipe category: polévka / vaření / smažení

 

Řízky naruby, přesbidlo

Řízky naruby se servírovaly nedávno, ale příloha přesbidlo má premiéru. A možná i derniéru... Je to taková obdoba nastavované kaše.

 

Ingredience:

5 kuřecích prsou

1 lžička soli

0,5 lžičky pepře

3 stroužky rozmačkaného česneku

200 g strouhanky

1–2 vajíčka

100 g hladké mouky

olej na smažení

Na přesbidlo:

1 lžíce sádla

500 g brambor

1 lžička soli

250 g krupice

Postup:

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a mírně potřeme česnekem. Maso obalujeme v opačném pořadí. Ve strouhance, poté ve vajíčku a na závěr v mouce. Smažíme po obou stranách na oleji.

Brambory uvaříme v osolené vodě. Přidáváme noky vytvořené z krupice. Vaříme dál a pak vše promícháme. Brambory se obalí v krupici a vytvoří hmotu podobnou kaši.

Teplota: 160 °C a 100 °C

Vhodné pro vegetariány: ne

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro zkušené

Národní kuchyně: česká

Doba přípravy: 30–60 minut

Čas vaření: 30–60 minut

Recipe category: hlavní chod / příloha / vaření / smažení

 

Svatební koláčky

 

Ingredience:

3,75 hrnku polohrubé mouky

1 hrnek mléka

2 lžíce moučkového cukru

0,5 kostky droždí

2 žloutky

0,5 lžičky soli

250 g tuku

mák, povidla, tvaroh (náplň)

Postup:

Z mléka a droždí zaděláme kvásek a přidáme do mouky i se žloutky, solí a omastkem. Vypracujeme těsto a ihned vyválíme placku. Tu rozdělíme rádýlkem na malé části, které plníme. Pečeme na vymazaném plechu v mírně vyhřáté troubě.

Teplota: 150 °C

Vhodné pro vegetariány: ano

Počet porcí: 5

Obtížnost: pro zkušené

Národní kuchyně: česká

Doba přípravy: 2–3 hodiny

Čas vaření: 30–60 minut

Recipe category: cukroví / moučník / pečení



Přečtěte si
illis
20. 10. 2011 • 19:45

pořídit si pět dětí v dnešní době a ještě je nechat vyrůstat v takovém nepořádku, to zkrátka nechápu . Jemu nedělá problém bavit se o takových věcech, nemá zkrátka žádné zábrany. Toho bych prostě doma nesnesla.

lysohlavek02
20. 10. 2011 • 14:36

..ty kozlomrdko utři si hubu od kozlího spermatu a táhni něco dělat!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.