Gott odjel na Slovensko! Ivanka pláchla za Kolářem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gott odjel na Slovensko! Ivanka pláchla za Kolářem!

Ivana se velmi ráda zdržuje ve společnosti Petra Koláře.
Ivana se velmi ráda zdržuje ve společnosti Petra Koláře. (Aha! – Marek Pátek, Profimedia.cz)

Jen co o víkendu vytáhl Slavík Karel Gott (72) paty z domova, využila jeho manželka Ivana (35) situace a vyrazila za zpěvákem Petrem Kolářem (44). Kocour nebyl doma a myši měly pré.

Zatímco Karel vystupoval v Bratislavě na finálovém večeru soutěže Česko Slovensko má talent, Ivana stála mezi nejvěrnějšími fanynkami Petra Koláře a nemohla z něj spustit oči.

„Pořád si ho točila na telefon, tvářila se, jako by spatřila boha,“ řekl nám jeden z hostů, který vše velmi bedlivě pozoroval. Už léta běží světem spekulace o tom, že Gottová ještě za svobodna, kdy dělala produkční v Divadle Broadway, Koláře zbožňovala. A i nyní je jím doslova posedlá.

Nevynechá jediný koncert, ani ten poslední v Rudolfínu. Vždy sedí v první řadě a zálibně sleduje ikonu, která už roky prolíná její život. A Mistr pokorně přetrpí vše, co by mohlo jen trochu jeho ženu potěšit.

„Oba mu fandíme. Opravdu na něj nežárlím! To, že ho ráda poslouchá, je důkaz, že mě miluje z jiných důvodů, a ne, že jsem ji ohromil svým zpěvem,“ řekl včera deníku Aha! Gott, který tak zřejmě tušil, že si jeho žena nenechá ujít toto setkání. Na koncert vyrazila ještě společně s kamarádkou Monikou Marešovou (36).



Přečtěte si
street
2. 12. 2011 • 10:11

Machackova - kdyz doslova uhanela mistra - tak si nechala demonstrativne vytetovat na ruce jeho jmeno - Karel Gott... Ted zas beha za Petrem Kolarem - taky si ho nespocetnekrat foti a i nataci - nevynecha ani jeden jeho koncert, proste se chova jako posedla pubertacka!!! Machackova-Gottova vzdy dlouho uhani svou obet, aby ji nakonec se vsim vsudy dostala tam - kam chce ...

solochov
1. 12. 2011 • 17:07

Serkrémka je zahořklá ženská, z které srší zloba a závist, někde se odventilovat musí!

solochov
1. 12. 2011 • 17:05

No snad si nemohl myslet, že si ho vypočítavá "Ivanka" bere z lásky!

solochov
1. 12. 2011 • 17:05

Že by se sešli rodiče Charlottky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.