Komu to na slavíkovi slušelo nejvíce? Bílé, Vilhelmové, nebo Farne? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Komu to na slavíkovi slušelo nejvíce? Bílé, Vilhelmové, nebo Farne?

Lucie Bílá se těší ze 14. slavíka
Lucie Bílá se těší ze 14. slavíka (Kundrát, Hykl)

Slavíci za rok 2011 už jsou rozdáni. I letos bodovali Karel Gott, Lucie Bílá a kapela Kabát. Slavnostní ceremoniál je však také přehlídkou modního vkusu. Kdo byl ve Státní opeře nejkrásnější?

Lucie Bílá si šla letos pro cenu už po čtrnácté a nic nenechala náhodě. Na pódiu zazářila v červených šatech, které si pořídila u světoznámého návrháře Oskara de la Renty. Kvůli slavíkovi tak zanevřela dokonce i na svou dvorní návrhářku Liběnu Rochovou. Pokud jde o její účes, byla k nerozeznání od svého syna Filipa.

Stejnou barvu zvolila i bronzová slavice Ewa Farna. Ve svém věku si však může dovolit model odvážnějšího střihu. Její těsné šaty s kapucí byly ve Státní opeře k nepřehlédnutí.

K největším ozdobám večera patřila herečka Tatiana Vilhelmová, která přišla na ceremoniál podpořit svého milence Vojtu Dyka. Jeho recesistická kapela Nightwork tentokrát zvolila image inspirovanou érou swingu.

O tom, že dokáže zazářit nejen na tenisovém kurtu, diváky přesvědčila Petra Kvitová, jejímž úkolem bylo předat cenu Lucii Bílé. Nejvíce to na slavnostním večeru slušelo zamilovaným párům. Štěstím zářili Petr Janda s manželkou Alicí, Dara Rolins s Rytmusem, Ondřej Soukup s Lucií Šoralovou i Ben Cristavao s Monikou Bagárovou.

Kdo se vám líbil nejvíce? Prohlédněte si galerii a hlasujte v anketě!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.