Skandál! Slavíka opět dostane Gott a Bílá! Unikly výsledky hlasování ?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skandál! Slavíka opět dostane Gott a Bílá! Unikly výsledky hlasování ?!

Takhle to nejspíš bude vypadat v neděli...
Takhle to nejspíš bude vypadat v neděli...

Vyhlášení ankety Český slavík Mattoni sice proběhne až v sobotu, ale příští držitelé hudebních trofejí už jsou známi. Žádné překvapení se nekoná, zvítězí Gott a Bílá!

Slovenská televize Joj má buď k dispozici tajné výsledky Českého slavíka, nebo zaměstnává jasnovidce. V programu totiž odvysílala upoutávku na nedělní finále show Česko Slovensko má talent, kde Gotta a Bílou označila za čerstvé držitele slavíků!

„V úterý byla nedopatřením, odvysílána upoutávka, která je připravena jako alternativa do nedělního vysílání, kdy už budou známy výsledky Českého slavíka. Okamžitě jsme nasadili správnou verzi upoutávky a za chybu se divákům omlouváme,“ řekla serveru Čas.sk PR manažerka Jojky Perla Vohráliková.

Pokud se proroctví televize naplní, Bílá získá svou čtrnáctou trofej a Karel Gott svou sbírku slavíků rozšíří na neuvěřitelných 37 kousků!

JSTE ZNALCI TÉTO ANKETY? OVĚŘTE SI TO V NAŠÍ UNIKÁTNÍ APLIKACI KVÍZOVNÍK! BAVTE SE!





Přečtěte si
johanka
25. 11. 2011 • 11:32

Já tedy Lucii Bílou nemusím, protože její vystupování v soutěži je hrozné sledovat. Chová se jako pitomá a primitivní slepice. Ty její "zvuky" se nedají poslouchat a myslím, že už je této "dámy"všude dost. No a Kája Gottů ??? Ten už by také měl zklidnit hormóny. Teď, když ho živí jeho Ivanka, tak by mohl Kája trochu zvolnit tempo......

stooslu
24. 11. 2011 • 15:06

Slavík je pitomost, ty časy jsou pryč, ty odvál čas. Vždyť Karel je za zenitem, neumí s grácií odejít, jeho koncerty už jsou trapné, zpívá Machálková, Slováček ml., Goťák mele naučené fráze o Las Vegas a jeho hlas už je slabý. K tomu všemu ty malé děti a reklamy...Lucka je fajn.

navimisha
24. 11. 2011 • 13:55

Já je uznávám, ale vážně by to chtělo změnu. A skupiny vyhrají Kabát a Slavíka bez hranic No Name...prostě nuda

jade
24. 11. 2011 • 11:43

Je to trapné. Kdo jim posílá hlasy? Bílá i Gott skoro nikoho již nezajímají. Bílá se ztrapnila teď v té soutěži Česko slovensko hledá talent a Gott zase trapnými reklamami.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.