Skandály Českého slavíka: Bartošová skokanem roku! Dárek od Pomejeho? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Skandály Českého slavíka: Bartošová skokanem roku! Dárek od Pomejeho?

Iveta Bartošová se stala Skokanem roku. Pomohl jí k tomu Pomeje?
Iveta Bartošová se stala Skokanem roku. Pomohl jí k tomu Pomeje? (Aha! – Martin Hykl, David Kundrát)

Přestože jsou výsledky ankety Český slavík jsou většinou předvídatelné, vyhlašování občas zpestří skandál, který do soutěže vnese napětí. V seriálu Skandály Českého slavíka si připomeňme ty nejdramatičtější okamžiky.

V tomto výčtu pochopitelně nemůže chybět Iveta Bartošová, jejíž kariéra je na skandálech víceméně postavená. Slavíka se jí podařilo získat v letech 1986, 1990 a 1991. Pak se ale vlády ujala Lucie Bílá a Iveta se marně pokoušela zopakovat svůj úspěch.

Nejblíže k vítězství byla Bartošová v roce 2008, kdy prožívala manželství s Jiřím Pomeje, které se později ukázalo jako jeden velký marketingový tah. Tehdy se překvapivě probojovala až na pátou pozici, přestože o rok dříve byla osmnáctá. Na vítězství to tehdy nestačilo, ale Iveta se stala alespoň Skokanem roku. Toto ocenění ovšem dřív patřilo novým tvářím v českém shobyznysu.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

»Skokanka roku« ale nebyla na slavnostním ceremoniálu příliš spokojená, protože očekávala více. Pomeje jí tehdy údajně zajistil přes 70 tisíc hlasů, což by na Českého slavíka bohatě stačilo. Oficiálně jich ale pořadatelé započítali jen 17 tisíc.

Ne náhodou se Iveta o půl roku později stala vítězkou ankety TýTý, o níž rozhodují také diváci smskami. I tehdy se objevily spekulace o tom, že její úspěch byl »zaplacený«. Dostatečným důvodem je fakt, že po rozvodu s Jiřím Pomeje Iveta v žebříčcích popularity propadla.

Loni byla na Českém slavíkovi dokonce až šestnáctá. Pomeje ušetřené peníze využil ve svůj prospěch a letos triumfoval v anketě Moderátor roku.

Chcete zažít Českého slavíka na vlastní kůži, spatřit hvězdy českého showbyznysu a dokonce s nimi jít na slavnostní afterparty? Kvízovník na Ahaonline.cz vám tento sen splní!



Přečtěte si
boball
10. 11. 2011 • 11:18

skokanem roku se stal ted Pepa

zamlzena
9. 11. 2011 • 17:27

tam je korupce/ docela se to i rýmuje/

ko.ko.tek
9. 11. 2011 • 10:13

a komu těch 70tisíc zaplatil? Takže kde je Pomeje, tam je průser

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.