Skandály Českého slavíka: Bílá vyhlásila Nově válku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Skandály Českého slavíka: Bílá vyhlásila Nově válku!

Lucie Bílá pozvala diváky prostřednictvím Novy ke sledování finále show Česko Slovensko má Talent televizí Prima a Joj.
Lucie Bílá pozvala diváky prostřednictvím Novy ke sledování finále show Česko Slovensko má Talent televizí Prima a Joj. (David Kundrát, Marek Pátek)

Loňský ročník ankety Český Slavík Mattoni poznamenal výstup Lucie Bílé, která v přímém přenosu rozpoutala válku mezi televizemi Nova a Prima, čímž ohrozila svou kariéru.

Lucie Bílá se v roce 2011 stala vítězkou Českého slavíka už po třinácté. Přestože si ji hlasující vybrali jako zpěvačku roku, na slavnostním ceremoniálu nevystoupila. Televize Nova  totiž na Bílou zanevřela kvůli její účasti v porotě show Česko Slovensko má talent na konkurenční Primě. Vedení televize se obávalo, že zpěvačka využije přímý přenos ve svůj prospěch. A právem…

„Chtěla bych poděkovat kamarádu Prachařovi, Honzovi Krausovi a Jaro Slávikovi. Zítra máme finále, bylo by prima, kdybyste se dívali,“ prohlásila v děkovné řeči s vědomím, že si na Novu definitivně zavřela dveře.

„To, že uznávaná dáma české populární hudby měla potřebu v pořadu oslavujícím českou hudbu a její umělce propagovat své vlastní mimohudební komerční aktivity, je nám líto. Exces ve formě nezákonného skrytého obchodního sdělení v přímém přenosu nedělají ani méně mediálně zkušení umělci. Škoda, že Lucie Bílá nezůstala dámou,“ řekla tehdy deníku Aha! mluvčí Novy Michaela Fričová.

Nova sice původně tvrdila, že Bílá nevystoupila proto, že si scénář žádal mladší umělce, ale její záměr byl zřejmý. Ze stejného důvodu jako Bílá se v přímém přenosu neobjevila ani kapela Nightwork, která skončila na třetím místě. Jejím členem je totiž moderátor  »Talentu« Jakub Prachař.

Spor mezi Novou a Primou byl pro loňský ročník symbolický. Ceremoniál měla původně moderovat Dara Rolins, ale Nova ji na poslední chvíli nahradila Liborem Boučkem. A důvod? Dara Primě přislíbila účast v porotě X Factoru.

Letos se finále »Talentu« opět koná pouhý den po vyhlášení držitelů Českých slavíků. Zopakuje Lucie Bílá svůj výstup?



Přečtěte si
turbulence
13. 1. 2012 • 16:44

Ono asi není o co stát mého názoru jde Nova se sledovaností dolů tak že Lucka nemá čeho se bát .Pokud Nova nevymyslí takový pořad jako Prima tak asi nikdy neuspěje ve hudebnímch pořadech a mezi náma ono na ty nově dávaj ůplní hovn---já osobně se na Novu vůbec nedívám..A na konec LUcka vyhrála jelikož oni potřebují takový lidi jako je ona ,mladá hezká přitažlivá na rozdíl třeba od Gotta to je starý a tak vůbec proč se někam cpe když není žádanej leda tak pro důchodce..ten umí ledatak podrážet nohy jako posledně Michalu Davidovi ...trapné ubohé.....

jebuba
27. 11. 2011 • 18:54

Naprostá pravda,je vidět,že v hlavě toho moc nemá a svědčí o tom to,že s ní nikdo nevydrží dlouho,jen Filípek.Je to jen opravdu laciná náhražka takových Dam,jako Kubišová,nebo Přenosilová,ale na ně zdaleka nemá,proto už musí prosit o hlasy.

salamandr1
24. 11. 2011 • 17:50

V mládí se jí dalo lecos tolerovat, dnes už by se měla chovat s jistou grácií a to ona v krvi nemá. Bohužel je to chyba, neudrží si fanoušky už moc dlouho. Tak jako s ní nevydržel žádný inteligentní mužský, je až příliš jednoduchá.

herecka
24. 11. 2011 • 09:55

Chce to změnu, někoho působivějšího, kdo má i trošku něco v hlavě, to Bílá evidentně postrádá. Zpívá (a ječí) jí to pořád docela dobře, ale nesmí promluvit a nedá se na ni ani koukat. O jejím synáčkovi, kterého tak ráda prezentuje, ani nemluvě.

solochov
24. 11. 2011 • 09:46

Pravda je, že chovat se ve společnosti nikdy neuměla a ani se to nenaučila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.