Karel Gott rezignoval: Slavíka letos získá Michal David! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Karel Gott rezignoval: Slavíka letos získá Michal David!

\"konkurenti\" Michal David a Karel Gott
\"konkurenti\" Michal David a Karel Gott (Karel Kopáč)

Po překvapení v anketě TýTý, kdy Karla Gotta (72) poprvé porazil Michal David (51), se schyluje k ostrému souboji o příštího držitele Českého slavíka.

Michalu Davidovi úspěch zalichotil a rád by se dočkal i poslední nedobyté trofeje. Před hlasováním si načasoval vydání nového alba, které symbolicky a tak trochu s předstihem nazval Čas vítězství. Na křest své desky v libanonské restauraci El Emir na Václavském náměstí si ale Michal David svého »rivala« pozval a ukázal, že spolu mají blízký přátelský vztah.

„Přeji ti slavíka, letos už je to na tobě,“ prohlásil na křtu Karel Gott, který v anketě zvítězil už šestatřicetkrát. Není tedy divu, že cen už má dost a další trofej přeje mladšímu kolegovi z hudební branže.

Přestože se Michal David v hlasování na vrchol ještě nikdy neprobojoval, jednoho slavíka už doma má. Karel Gott jej obětoval ze své bohaté sbírky a Michalu Davidovi jej dal s novou jmenovkou k jeho padesátinám.

Křest strávil Michal David ve tmavých brýlích, protože nedávno podstoupil plastickou operaci víček. Až si 26. listopadu bude přebírat slavíka, chce nejspíš vypadat co nejlépe. Loni sice skončil pátý, ale meziročně si polepšil o deset míst. Pokud bude pokračovat stejným tempem, jednou se snad »času vítězství« dočká.

Anketa

Který zpěvák letos získá Českého slavíka?
Celkem 529 hlasujících



Přečtěte si
verun1989
20. 10. 2011 • 18:45

Beztak to zas vyhraje ten páprda Gott...

aznom
20. 10. 2011 • 17:25

To,že o bezcenou trofej,kterou je "Slavík",budou "bojovat" takový dvě mrtvoly,je spíš k pláči.To samé se týká odporné "ankety" Tý Tý.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.