Michal David: Skončil na JIPce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Michal David: Skončil na JIPce!

Michal David má jizvy zatím zalepené.
Michal David má jizvy zatím zalepené. (Aha! – David Kundrát)

Zpěvák Michal David (51) prodělal v úterý odpoledne plastiku očních víček, jenže místo toho, aby hned po ní chvátal domů, skončil na jednotce intenzívní péče (JIP)! „Strávil jsem tam několik hodin. Tam se rány ledovaly,“ potvrdil deníku Aha! David, který se na noc dokonce musel nadopovat prášky, aby usnul.

Lékaři mu totiž cestu domů nedoporučili, naopak ale za ním přijela. manželka Marcela, která mu byla celou noc oporou. David přitom operační zákrok za 10 tisíc korun prodělal v lokální anestezii.

„Nemůžu říct, že by to bolelo, já jsem trochu vnímal, co se děje okolo mě, ale nic jsem necítil. Oblast okolo očí byla umrtvená,“ popsal průběh plastické operace.

Po deváté hodině večerní jej pak převezli na nadstandardní pokoj, kde dokonce stihl i několik minut fotbalového utkání české reprezentace proti Litvě. Pak ho ale lékaři nadopovali prášky, aby zaspal bolest. „Chvíli jsem opravdu mohl sledovat zápas, pak mi ale dali prášky, abych se alespoň trochu vyspal,“ svěřil se zpěvák deníku Aha.

Včera ráno v půl deváté pak mohl nemocnici konečně opustit. „Pan doktor mi doporučil, abych se ještě chvíli šetřil, v pátek jdu na kontrolu a buď mi stehy vytáhnou ještě ten den, nebo v pondělí, uvidí se, jak se to bude hojit,“ dodal David.



Přečtěte si
h2837421@...
22. 5. 2018 • 11:18

Dobre mu tak

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.