Michal David: Ze »Slavíka« nemůže odstoupit, i kdyby chtěl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Michal David: Ze »Slavíka« nemůže odstoupit, i kdyby chtěl!

Michal David před spekulacemi o manipulování soutěže uletěl do USA – tam tráví dovolenou s vnukem, jehož vychovává.
Michal David před spekulacemi o manipulování soutěže uletěl do USA – tam tráví dovolenou s vnukem, jehož vychovává. (Aha! – Martin Přibyl, Karel Kopáč)

Michalu Davidovi (51) se nelíbí, že ho nařkli z  možného ovlivňování hlasování v anketě Český slavík Matonni, a tak oznámil, že odstupuje ze soutěže! Jenže pořadatelé krčí rameny – David odstoupit nemůže, ani kdyby chtěl.

„Maximálně si nemusí ocenění přebrat,“ říká organizátor ankety Jaroslav Těšínský (61). Karel Gott (72) pak kolegu přemlouvá, aby neházel flintu do žita. Zlé jazyky však spekulují, že Davidovo demonstrativní odstoupení z ankety má jen vyvolat větší vlnu hlasování jeho vyděšených fanoušků.

David – interpret hitů Céčka nebo Dítě mejdanů – se netají tím, že po vítězství v letošní anketě televizní popularity TýTý má chuť na nejprestižnější ocenění pro tuzemského zpěváka Český slavík. A tak se ihned strhla lavina spekulací, že pomoci by mu mohl Jiří Pomeje (46), v součanosti producent jeho turné. Ten v roce 2009 údajně zařídil triumf své exmanželky Ivety Bartošové (45) v anketě TýTý.

A David se čertí! „Nemám zapotřebí to poslouchat. Oznámil jsem pořadatelům, že z ankety odstupuji! Já si žádné hlasy nenakupuji,“ řekl Aha! David.

Hlasování je zatím v pořádku i podle pořadatelů. „Máme deset kontrolních mechanismů, které nám oznámí jakékoliv podezření. Třeba to, že by interpret dostal většinu hlasů jen od jednoho operátora. Před lety se to stalo a museli jsme ho diskvalifikovat. Zatím je ale letošní hlasování v pořádku,“ tvrdí šéf pořadatelské agentury Musica Bohemica Jaroslav Těšínský.

„Hlavně já ho ani z ankety vyřadit nemůžu. Je na lidech, jestli někomu budou posílat hlasy, nebo ne,“ dodal.

Davida se snaží uklidnit i Gott, který by letos mohl získat už 37. Slavíka! „Michal by to neměl vzdávat! Zvláště, když má tak úspěšné pracovní období. Moc bych mu tu sošku přál,“ říká Gott.Vítěze Slavíků poznáme v sobotu 26. listopadu.



Přečtěte si
hejhej
23. 10. 2011 • 10:12

Všechny soutěže,které se týkají hlasování SMS jsou podvod-viz Bartošová.To není soutěž o zpěvu,ale o tom,kdo má na zakoupení SIM karet( U Bartošové to přiznal p.Pásek,že jí" pomohl").Kvalitu zpěváka mají posuzovat odborníci,koncertní turné,CD a pod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.