Helena Vondráčková a Michal David: Vyprodali arénu v Košicích! Dostali do varu 9500 lidí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Helena Vondráčková a Michal David: Vyprodali arénu v Košicích! Dostali do varu 9500 lidí!

Helena Vondráčková s Michalem Davidem měli velký úspěch v Košicích.
Helena Vondráčková s Michalem Davidem měli velký úspěch v Košicích. (Jiří Janoušek)

Zpěvačka Helena Vondráčková (64) dokázala, že rozhodně nepatří do starého železa a stále umí vyprodat obrovské haly! Ve slovenských Košicích způsobila doslova šílenství svým společným koncertem s Michalem Davidem (51) »Mejdan roku«, na který přišlo neuvěřitelných devět a půl tisíce lidí!

„Jsem z toho stále ohromená, ve Steel aréně, kde se vystoupení konalo, byla neuvěřitelná atmosféra, lidé znali všechny písničky, co jsme zpívali. Do Košic se opět moc ráda vrátím. Je úžasné vyprodat takovou obrovskou halu,“ prozradila s neskrývaným nadšením zpěvačka, která na koncert dokonce přiletěla soukromým letadlem pro šest lidí. „Chtěli jsme si to pořádně užít,“ smála se.

Ani Michal David nezůstal pozadu, také dorazil letadlem. Ale ten přiletěl z mnohem větší dálky, vracel se totiž z dovolené v Miami, kde byl navštívit svou dceru Kláru (21), která tam studuje. „Michala opravdu obdivuji, že letěl hodně hodin z Ameriky a vše pak odzpíval na sto procent a nebyla na něm poznat únava,“ složila poklonu svému kolegovi.

Společné vystoupení je čeká opět na Slovensku, a to 13. prosince v Bratislavě, kde už jsou skoro všechny lístky vyprodány.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.