Hvězda Michal David: Dělá předskokana malým holkám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Hvězda Michal David: Dělá předskokana malým holkám!

Fotografie
Fotografie (internal)

Ačkoli je Michal David hvězdou první velikosti, malé holky z 5Angels si ho omotaly kolem prstu! Dokonce jim na turné udělá předskokana.

Michal David bude 5. prosince hostem unikátní vánoční show v divadle Broadway. Pro fanoušky to bude jedna z posledních možností navštívit koncert 5Angels a vidět holky na živo. Po tour totiž nastupují na muzikálové zkoušky výpravného muzikálu Michala Davida a Oldřicha Lichtenberga.

Dívky z 5Angels v rodinném muzikálu dostaly vedle dospělých muzikálových hvězd hlavní dětské role. Už nyní podstupují tvrdé nácviky, neboť požadavky producentů jsou obrovské. Aby jejich výkony byly stoprocentní, denně nacvičují herectví, zpěv i tanec. Dle pozorovatelů má jít vůbec o jeden z nejlepších muzikálů z pera Michala Davida.

Ten si 5Angels velmi oblíbil. Dívky u něj doma tráví spoustu času a pomáhají hlídat malého Sebíka, Davidova vnuka.

Na tour se diváci mimo jiné dočkají 100 minutové zábavy plné skvělých efektů, laserů a převleků. Nejodvážnější si mohou s 5Angels zazpívat i na pódiu. Tour projede spousty měst v Česku i na Slovensku.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.