TýTý: David přemohl GOTTiáše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

TýTý: David přemohl GOTTiáše!

Michal David sesadil Karla Gotta z trůnu Nejpopulárnějšího zpěváka.
Michal David sesadil Karla Gotta z trůnu Nejpopulárnějšího zpěváka. (koláž Ahaonline.cz)

Letošní udílení cen TýTý bylo samé překvapení. To největší ovšem přišlo v momentě, kdy tradičního vítěze kategorie Nejpopulárnější zpěvák roku Karla Gotta přemohl Michal David!

Když Marie Rottrová otevírala obálku, aby přečetla jméno nejpopulárnějšího zpěváka, všichni očekávali, že z jejích úst zazní jako obvykle jméno Karla Gotta. Jenže to byl omyl. Sál oněměl úžasem, když zpěvačka oznámila, že cenu vyhrál Michal David, který tak ukončil Gottovo kralování na této pozici, trvající od roku 1991.

„Tak tohle jsem vážně nečekal, takže opravdu nemám nic připraveného,“ vypravil ze sebe šokovaný David na jevišti, jemuž Gott stihnul cestou ještě potřást pravicí. „Nejsem zklamaný, Michalovi to přeju, určitě pocítí, jaký je to vůči fanouškům závazek,“ řekl nám šestatřicetinásobný Slavík.

A také kategorie o Nejpopulárnější zpěvačku nedopadla podle očekávání ve prospěch Lucie Bílé. Majitelku čtrnácti zrcátek porazila Lucie Vondráčková a obhájila tak své loňské vítězství. Za ní si přišel cenu přebrat její tatínek Jiří Vondráček. „Lucka je v Kanadě a zařizuje tam něco moc důležitého, třeba nás ještě všechny překvapí,“ dodal záhadně. Chystá snad Lucie s hokejistou Plekancem svatbu? Na co přesně narážel, už nevysvětlil.

Ve Vinohradském divadle nebyla přítomná ani Lucie Bílá, užívá si totiž dovolenou s partnerem Petrem Makovičkou v Paříži. Jakoby snad předem tušila, že tentokrát cenu nedostane.

V kuloárech se totiž vzhledem k překvapivým výsledkům začaly šířit řeči, že letošní udílení TýTý bylo zmanipulované, aby se diváci dočkali alespoň trochu vzrušení. Výsledky tak prý byly známy dlouho dopředu. Organizátoři ankety ale samozřejmě popírají, že by se dělo cokoliv proti regulím.

Pokud je to tak, bude letos Karel Gott sesazen z první příčky i v anketě Český slavík Mattoni? To ukáže až čas.

Jak letoší TýTý dopadlo:

Zpravodajství: Jolana Voldánová
Publicistika: Josef Klíma
Zábava:
Karel Šíp
Herec:
Ondřej Vetchý
Herečka: Veronika Freimanová
Nejoblíbenější zpěvák roku: Michal David
Nejoblíbenější zpěvačka roku: Lucie Vondráčková
Pořad roku: StarDance
Seriál roku: Vyprávěj
Objev roku: Daniela Písařovicová
Dvorana slávy: Jiřina Bohdalová
Absolutní vítěz: Vyprávěj

Kdo dostal zrcátka v minulých letech? Podívejte se!



Přečtěte si
marmelada
6. 4. 2011 • 20:13

Říkalo se, že to má KG předplacené. Možné je všechno, a on TO vskutku žere více než jiní.Pro něho je muzika a ceny prostě život, ani rodinu proto neměl/ nyní chce něco dohnat... Ale to již dost dobře nemůže. Spíše jen zase projev sobectví, snad jen na jiný způsob a taková mladice, co si bere starocha ? O dělňasa by nezakopla...

luil
3. 4. 2011 • 22:39

A ani nic prekvapujiciho.Neni duvod se k tomu vyjadrovat.

stekavypes
3. 4. 2011 • 19:37

Všechno je to divný,když je vyhlašování na Nově vyhrává Nova,když na ČT vyhrává ČT.Ale to dalo čekat.Každý kritizoval,že vyhrává Gott,tak to musel vyhrát někdo jiný.

verun1989
3. 4. 2011 • 15:55

Jsem ráda,že to vyhrál Michal David, jelikož si to zaslouží víc...Goťák zpívá ty svoje starý písničky,ale Michal aspoň natáčí nový... Michale, gratuluji ;)

hu11
3. 4. 2011 • 11:31

K blití a jen k blití. Ostuda česka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.