Iveta Bartošová: TýTý za Heja, heja?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: TýTý za Heja, heja?!

Bartošová v roce 2009 vyhrála TýTý.
Bartošová v roce 2009 vyhrála TýTý. (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, Petr Novotný)

Iveta Bartošová (44) svým loňským návratem nezabodovala a její »hitovka« Heja, heja sklidila spíše posměch – to je navýsost jasné.

O to víc překvapí, že Iveta je nominovaná v anketě TýTý 2010 coby »Zpěvačka«, a ne v kategorii »Osobnost televizní zábavy«. Ukáže Bartošová všem dlouhý nos a vyhraje jako před dvěma lety, kdy porazila i Lucii Bílou (45) a mnozí mluvili o podvodu?

Fanoušci Bartošové však mohou zůstat v klidu. I kdyby si cenu přece jen odnesla, pro sošku si nepřijde. Nachází se totiž ve své uzavřené fázi – nevychází z domu a s nikým nekomunikuje.

„Zase má to svoje období, kdy od sebe všechny odhání. Nikam nechodí a nebere telefony ani svým nejbližším. Netušíme, co se děje,“ strachují se přátelé Ivety.

Že je s Bartošovou opět něco v nepořádku, potvrdil i její exmanžel Jiří Pomeje (46). „Volali mi lidé, že se Ivetě nemohou dovolat, že se jim přes měsíc neozvala. Zase má to svoje období. Já to s ní zažil celkem třikrát, bylo to dost složité. Je mi líto Artura, jak ten se asi teď má?“ říká Pomeje.

Jediný, kdo se kolem Ivety snaží šířit světélko optimismu, je její blízký přítel a spolupracovník Jarek Šimek (37). „Iveta pracuje na bombastickém projektu, už brzy se všechno dozvíte,“ mlží.

Nezbývá než doufat, že tajným projektem Bartošové není láhev vodky denně, po které se cítí jako »bomba«.



Přečtěte si
honzadv
21. 3. 2011 • 17:31

Ne OPĚT, ale POŘÁD, ta líná zpuchlá odulá ošklivá veš nepřestala nikdy, chlastá první ligu a je nadranc, uchlastává se už dávno. A nebude jí škoda, ani malinko, nebudu lhát, že budu plakat, až bude po ní, naopak - myslím vážně to, ež i Artur bude mít konečně klid! Hlídat věčně ožralou tlustou ženskou, tahat jím starat se oni a všecko dělat - to není dětství! Ona zaslouží zkapat jak póvl!

honzadv
21. 3. 2011 • 17:29

Nepište o té alkoholičce a lhářce, o té líné vši a zpitce, která už víc než deset let nepracuje, jen žebrá a žije z milodarů a peněz od Štaidla, které krade Arturovi, takže tomu nezbyde ani halíř.. Nepiště o té náně, ať se klidně uchlastá a podřízne, bude klid, i Arturovi bude líp, musí být chudák zničený! Mít místo mámy línou trosku a nezralou psychopatku je strašlivý osud, to radi ať je u táty, ať je >máma< IB v kleci nebo není vůbec! Její miliontý bobmastický návrat - výsměch a fraška, kterou jí už nevěří ani veverky v parku. IB - podřízni se, ať je klid. Když se nechceš léčit, skoncuj to, bude ti líp. A všem kolem tebe taky. Díky.

hejhej
20. 3. 2011 • 13:42

Stačí napsat prostou pravdu:Bartošová opět chlastá.

turbulence
19. 3. 2011 • 19:57

Co se dalo čekat že psocho zaůtočí ale to je její věc magor patří mezi magory /hejá,hejá,hejá hou//

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.