Iveta Bartošová: Týden nevyšla z domu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Iveta Bartošová: Týden nevyšla z domu!

PRAHA-FLORENC - ČTVRTEK 17. ÚNORA: Od této akce v hotelu Hilton Ivetu Bartošovou nikdo neviděl.
PRAHA-FLORENC - ČTVRTEK 17. ÚNORA: Od této akce v hotelu Hilton Ivetu Bartošovou nikdo neviděl. ( Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek)

Iveta Bartošová (44) znovu děsí všechny svoje přátele a blízké. Po »námluvách« se členy kontroverzní sekty Svědci Jehovovi se zpěvačka opevnila ve svém uhříněveském domě a už déle než týden z něj nevychází!

Jen jí jedna z kamarádek nosí nákupy... Situace je o to vážnější, že úplně stejně se Iveta skryla před světemi předtím, než ji v létě 2009 ve zbědovaném stavu přivezl její tehdejší manžel Jiří Pomeje (46) na soukromou kliniku, kde ji pak měsíce dávali zdravotně do pořádku.

Jediným pohybem (kromě pravidelných návštěv Ivetiny známé) tak zůstává jen pootevřená větračka jednoho z oken. „Ráno se otevře a večer se zase zavře,“ tvrdí sousedi. „Neviděla jsem ani Artura, možná je nemocný nebo zase někde na jarních prázdninách,“ přidala další sousedka.

Faktem je, že se Bartošová na syna ráda vymlouvá. Z poslední akce, na které se měla 28. února objevit, se omluvila právě kvůli Arturovi Štaidlovi (14) a jeho údajné viróze. Předtím pak se synem strávila dva týdny na Slovensku, kam ji pozvali právě piešťanští hoteliéři a aktivní jehovisté, manželé Peter (40) a Daniela Mihálikovi. Zbylí členové Ivetina dříve početného týmu se ale snaží svoji chlebodárkyni bránit.

Bartošová nenakupuje, má prý plné ruce práce

„Iveta má teď plné ruce práce s novým projektem, který už co nevidět představí. Jsme ale vázáni smlouvou, takže nemůžeme nic prozradit. Ale půjde o velkou věc!“ mlží zpěvaččin kamarád a hudební producent Jarek Šimek (37), který důrazně odmítá, že by zpěvačku opět dohnali její démoni – nalomená psychika a alkohol kombinovaný s kvanty léků. „Tvrdě na sobě maká, už brzy budeme natáčet další písničky,“ brání Bartošovou Šimek.

„Bojíme se, aby se neopakovala situace z léta 2009, kdy na tom Iveta byla dost špatně. Přes dva týdny nejedla, jenom pila alkohol. Krátce nato skončila s totálním kolapsem v nemocnici,“ strachují se přátelé Bartošové. Tak snad má pravdu Šimek, a zpěvačka se co nevidět znovu objeví v plné síle!



Přečtěte si
marek.d
9. 3. 2011 • 16:55

Asi jo, taky si myslí, že je v lihu. Pořád. A její sliby- těch bylo!! Že bude v muzikálech, bude zpívat v Dubaji, kde o ní prahnou, bude malovat obrazy a pořádat výstavy, bude mít desítky onstrprojektů, každý rok slavný comeback... a zatím je už 10-12 let neustále v lihu, v deliriu, zfetovaná a odepsaná troska. Ach jo, Artura ale fakt lituju! Ona se udusí vlastními zvratky, pokud se opět nepodřízne jak podsvinče a bude klid.

marek.d
9. 3. 2011 • 16:53

To si myslí asi každý, že špatně skončí. Její stotisící comeback byl jasný neúspěch od začátku, ona celý život nedělá nic jiného, než "velké projekty" a "vstávání ze dna", ale je na dně pořád. Od dob rudých komančů, díky nimž mohla zpívat (byť to moc neuměla nikdy), je jen v bahně a lejnech. Vinu háže na okolí, ale přitom jí nikdy nikdo nijak zle neublížil, neprožila nic hrozného, je to jen nezralá labilní paní, jednoduchá a vypočítavá, která si hrála na princeznu (ač na to nemá) a na chudinku. Chudák Artur!!! Ona se zase podřízne!

ivoadler
9. 3. 2011 • 14:09

Ve svém článku Iveta Pomeje Bartošová z 31. 12. 2009 na výše uvedeném blogu prorokuji, že Iveta špatně skončí. Zatím to s ní jde pořád dolů.

hejhej
9. 3. 2011 • 13:05

Podle Šimka tvrdě maká - asi s flaškou.Je nespolehlivá,prolhaná a lenivá.Je vůbec ještě někdo na tu alkoličku a její ječení zvědavý ?

turbulence
9. 3. 2011 • 12:50

Vždyt jsem to říkal že je to magor nad magory!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.