Pomeje nazpíval píseň! Dá na frak Bartošové?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pomeje nazpíval píseň! Dá na frak Bartošové?!

I když Pomeje tvrdí, že Bartošová je pro něj uzavřenou kapitolou, stále na svoji exmanželku myslí.
I když Pomeje tvrdí, že Bartošová je pro něj uzavřenou kapitolou, stále na svoji exmanželku myslí. (Aha! – Martin Hykl)

Jiří Pomeje (46) se chystá pozvednout mdlou úroveň české pop-music!

Už za čtrnáct dní spatří světlo světa jeho první hit, ve kterém si bere na paškál i exmanželku Ivetu Bartošovou (44). V jeho hudebním debutu na ni zazní nejedna narážka...

„Nechal jsem se inspirovat »rapem« Leoše Mareše, takže můj zpěv se ponese v podobném duchu,“ šokuje Pomeje, který mimo jiné zazpívá »zas mně květy vykvetou, ať už budu s Míšou, Pavlem nebo Ivetou...«. „Texty mi píše Michal Viktořík alias Vrtulník Michael V., takže se posluchači mají rozhodně na co těšit. A když budu mít úspěch, natočím rovnou celou desku,“ říká Pomeje, který hit plánuje vystřelit už 1. dubna.

„Když se to nepovede, aspoň to budu mít na co svést, pokud se to zalíbí, v listopadu vyjde deska s deseti písničkami,“ zasnil se moderátor.



Přečtěte si
sugar2
4. 10. 2012 • 13:39

Iveta s Jiřím Pomeje a také Iveta s tím Italem, tak myslím že to by úspěch mělo. Proč si aspoň profesionálně nezajiskřit ? Něco jako Karel Gott s Olgou Lounovou......

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.