Rakovina manžela Petry Janů: Nádor se rozrůstá! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rakovina manžela Petry Janů: Nádor se rozrůstá!

2011 - Petra Janů s velmi nemocným manželem Michalem Zelenkou na jedné z posledních fotografií.
2011 - Petra Janů s velmi nemocným manželem Michalem Zelenkou na jedné z posledních fotografií. (Aha! – David Kundrát)

Zpěvačka Petra Janů (59) je uzlíček nervů. Její milovaný manžel a manažer v jedné osobě Michal Zelenka (63) je po těžké operaci plic. Už řadu měsíců bojuje s rakovinou a nádor se bohužel začal šířit i do dalších orgánů!

„Michal je po operaci a nevypadá to dobře. Podstupuje drastické chemoterapie. Nádor není jen v plíci, ale už i v hrtanu a prý i ve varlatech,“ prozradil Aha! zdrcený rodinný přítel.

Zelenka už přišel o půlku plic, přesto se nádor šíří dál. „Šance na to, že se uzdraví, je bohužel velmi malá. On je ale bojovník, doufejme, že to zvládne. Petra je mu obrovskou oporou,“ řekl Aha! Michalův kolega z Asociace soukromých rádií, které Zelenka předsedá.

Také Zelenkova manželka Petra Janů, která dokončuje podzimní turné, doufá, že Michal nemoc porazí. „Věřím, že vše bude v pořádku. Michal to zvládá skvěle,“ snaží se Petra o optimismus.

Stres je na ní ale znát. Skoro nejí, značný úbytek na váze je způsoben hlavně nervovým vypětím. Alespoň občas zpěvačka vyrazí na chalupu do Stráže nad Nežárkou, kde odpočívá.

„Michal je pro Petru vším – manažerem, manželem, parťákem, kamarádem. Mají úžasný vztah. Petra je hodná holka, která to v životě neměla jednoduché. Nikdy nikomu neublížila. Moc bych jí přála, aby vše zvládli a Michal se uzdravil,“ dodala jedna z kolegyň zpěvačky

.Petra Janů má teď kvůli manželově nemoci náhradního manažera. Zelenka se bohužel kvůli léčbě nemůže naplno věnovat práci.



Přečtěte si
jity
8. 11. 2011 • 11:08

a co ti udělali tak hrozného, že jim přeješ takové soužení. I na tebe dojde a může to být hodně brzo. Panu Zelenkovi přeji uzdravení a z magorů, kteří mu to přejí, aby si nic nedělal.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.