Domanská chtěla titul Miss World, ale pohořela | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Domanská chtěla titul Miss World, ale pohořela

Denisa Domanská
Denisa Domanská (Aqua Aqualinea)

Půvab našich žen byl na soutěži Miss World oceněn nejvyšším titulem naposledy před pěti lety, kdy zvítězila Taťána Kuchařová (23). Bylo by načase, aby se trofej do Česka opět vrátila! Denisa ale bohužel v Londýně neuspěla.

Denisa Domanská po celou dobu pobytu působila vyrovnaným dojmem a program si užívala. Její klidnou povahu a elegantní vystupování už porotci měli možnost ocenit během prvních rozhovorů. Denisa interview skvěle zvládla, vyzařoval z ní přirozený šarm a problémy jí nečinila ani angličtina, na které úspěch finalistek mnohdy ztroskotá.

Přestože Domanské drželi v publiku pěsti rodiče i přítel,úspěch se nakonec nekonal. Denisa se neprobojovala ani do první patnáctky.

Korunku si odvezla z Londýna jednadvacetiletá Ivian Sarcosová-Colmenaresová z Venezuely. Druhá skončila kráska z Filipín a třetí zástupkyně Portorika.

 



Autor:  kre

Přečtěte si
bernadette
7. 11. 2011 • 22:56

škoda peněz, lepší když tyhle soutěže budeme bojkotovat. Za takovouhle reprezentantku se opravdu stydím.

franta15
7. 11. 2011 • 13:20

Je to k nevíře. Máme tolik krásných a inteligentních děvčat, avšak do soutěže se u nás hlásí děvčata, která absolutně nesnesou srovnání s exotickými kráskami ve světové soutěži. Tato kandidátka snad musela někoho uplatit, vypadá jako odbarvená romka. Myslím, že i p. Maláčová by měla vědět, že ve světě vyhrávají jenom tmavovlásky, žádné blondýny a něco mezi tím, tak to jsme úplně mimo. Když už má od manžela 40 milionů na tuto soutěž, co kdyby se se svým štábem trochu porozhlédli sami a nečekali až na to, kdo se jim tam přihlásí. Zatím tady organizujeme pouze "uliční přebory" a zůstali jsme někde před 20 lety. Minule jsme zase protěžovali jednu módní návrhářku a vypadalo to přímo strašně! Poroto, můžete také nezvolit vůbec nikoho a ušetřit nás zklamání a blamáže ve světě?

aznom
7. 11. 2011 • 12:48

"Přítel" ať děkuje bohu,že nevyhrála.Zatím je z nejhoršího venku. Ale dočká se brach,dočká.Poletí,jen se za ním zapráší!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.