Miss Denisa Domanská: Její plavky budou hitem příštího léta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss Denisa Domanská: Její plavky budou hitem příštího léta!

Denisa Domanská ukázala sé sexy tělo
Denisa Domanská ukázala sé sexy tělo (Aqua Aqualinea)

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská (19) odhalila své sexy tělo a vyzkoušela si s předstihem plavky, které budou "in" příští letní sezónu.

Denisa se vyslékla do rajcovních plavek u příležitosti focení katalogu pro značku Aquila Aqualinea. Zatímco léto je v plném proudu, Denisa už ví, co se bude nosit na pláž v roce 2012. A z jejích obrázků je zřejmé, že bude pořádně dusno...

Domanská si k focení odskočila od příprav na mezinárodní finále soutěže Miss World, na níž bude reprezentovat Česko. Promenáda v plavkách bude nejspíš její silnou disciplínou. "Zamilovala jsem si je, mají perfektní střihy, takže si focení užívám," řekla o kolekci plavek na příští léto Denisa.

Letos už stihla dovolenou na Sicílii, ale má v plánu udělat si čas na další odpočinek u moře. Na pláži ale bude pod přísným dohledem, protože jí bude dělat společnost její přítel. Všichni obdivovatelé Denisiny krásy tak mají smůlu.

A v čem ženy příští rok u vody nejvíce oslní? V kurzu budou plavky v jemně růžové nebo zelené barvě. Odvážnější krásky mohou nechat své přednosti vyniknout ve speciálních zlatých a stříbrných tónech.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.