Obžalovaná Dara Rolins: Soudu už se nevyhne! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Obžalovaná Dara Rolins: Soudu už se nevyhne!

Dara Rolins
Dara Rolins (Aha!, ara)

Případ tragické nehody Dary Rolins (39), kdy pod koly jejího vozu zemřel motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), má další pokračování.

Státní zastupitelství už zpěvačku obžalovalo z usmrcení z nedbalosti a ta proti zahájení trestního stíhání podala stížnost, která však byla včera definitivně zamítnuta. Dojde tedy k soudnímu přelíčení a už to nic nezvrátí...

Přestože už byly vyhotoveny tři posudky, kdy poslední dokazuje vinu zpěvačky, ona se brání a je přesvědčená o nevině. „Policie ukončila vyšetřování, proti čemuž jsme podali stížnost. Dále jsme podali návrhy na doplnění dokazování k posudkům a výslechům určitých účastníků,“ objasňuje Dařin právník Robert Vladyka.

„Dostal jsem ale vyrozumění o tom, že stížnost byla zamítnuta a státní zastupitelství podává obžalobu k soudu,“ dodává Vladyka s tím, že termín jednání zatím není stanoven.

„Čekali jsme to, tušil jsem, že policie bude mít určitou míru pochybností a postoupí to soudu. Klientku jsem na to připravoval, stále věříme, že šance Dary jsou veliké,“ doufá Vladyka. „Já zatím žádné zadostiučinění necítím, až bude stát před soudem, pak teprve budu spokojená,“ řekla včera deníku Aha! vdova po usmrceném Olga Rotreklová.

„Máme v ruce výslech paní Rolins. Zase bohužel vypověděla něco jiného než předtím,“ dodává k věci Rotreklové právník Karel Friml, který předpokládá, že Daru do vězení nedostane, ale chce dosáhnout toho, aby až do smrti přišla o řidičák.

A Rolins? „To, že se případem bude zabývat soud, bylo zjevné už v okamžiku, kdy se případ znovu otevřel. Nebudu se tvářit, že mě celá situace netrápí, ale pevně věřím, že právě soud mi pomůže celou tuto nešťastnou kapitolu uzavřít,“ doufá Dara.



Přečtěte si
santamonica
17. 10. 2011 • 20:26

pekne vyjadrene. trocha soucitu s rodinou zabiteho by neuskodila. ja jen doufam ze ty vase Ceske zakony ji opravdu potrestaji

Shelby16
17. 10. 2011 • 02:04

Je ostuda, že se stydí za rodné jméno Gambošová ! a dělá ze sebe hogo fogo a VIPíčku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.