Ital Ridi: Mstí se za Daru Rolins! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Ital Ridi: Mstí se za Daru Rolins!

Ridi dříve Daru Rolins velmi často hostil ve své restauraci. Jsou to dlouholetí kamarádi.
Ridi dříve Daru Rolins velmi často hostil ve své restauraci. Jsou to dlouholetí kamarádi. (Aha! – David Kundrát, ara)

Tragická nehoda Dary Rolins (38), při níž pod koly zpěvaččina auta zahynul motocyklista Jindřich Rotrekl (†63), má »další oběť«!

Rotreklova dcera Lenka, která už devět let před osudnou nehodou pracovala jako servírka v restauraci Dařina kamaráda Emanuela Ridiho (37), teď přišla o místo. Vdova Olga Rotreklová (56) je přesvědčena, že se jedná o mstu!

„To je druhá rána pro dceru, nejdřív přišla o tátu a teď kvůli Daře o místo,“ tvrdí Rotreklová (56) s tím, že Ridi se mstí za svou kamarádku, která kvůli tomu od nehody do restaurace nevkročila, protože se nechtěla setkat s Lenkou.

„Holka už tam nevkročí, byl to podraz. Ridi jí to ani neřekl osobně. Když o půlnoci skončila směnu, dal jí manažer restaurace podepsat výpověď dohodou. Já jsem přesvědčená, že to je kvůli Daře,“ opakuje Rotreklová, která čeká na blížící se soud.

Vyhazov z práce totiž přišel v okamžiku, kdy se rok a čtvrt starý případ znovu otevřel. Na základě nového posudku totiž státní zástupkyně Daru obžalovala z přečinu usmrcení z nedbalosti.

Lenka Rotreklová byla zaměstnankyní italského kuchaře Emanuela Ridiho skoro deset let. V jeho restauraci Da Emanuel v pražských Dejvicích obsluhovala převážně VIP klientelu, do které prý patřila právě i Dara. Po nehodě však Dara restauraci přestala navštěvovat. A Italovi nezbylo, než si vybrat buď Rolins, nebo Rotreklová.

„Prý byla dcera smutná na place, co je to za důvod k výpovědi?“ podivuje se Lenčina matka. „Já s tím nechci mít nic společného. Nechci, aby to nějak Emanuelovi ublížilo, budu z toho mít zbytečné problémy. Že k nám Dara dřív chodila, to ano, ale víc se k tomu nechci vyjadřovat,“ bála se cokoli prozradit vyhozená servírka Lenka, jež se stále nemůže oklepat ze smrti svého otce.



Přečtěte si
j-a-n-a
20. 10. 2011 • 11:42

Jj je to schopná paní!!!A čeho ještě využije?? No asi záleží na tom kolik známých tváří ještě potkala!!! Na jejich místě bych se docela bála s čím ta podnikavá ženština vyrukuje zase v nejbližší době v bulváru.

j-a-n-a
20. 10. 2011 • 11:38

Hmm,no to je pravda,že si asi jediný,tak díky,ale myslím si,že to co jsme napsala je pravda...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.