Nejrajcovnější ženou světa je Rihanna! Máte jiný názor? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nejrajcovnější ženou světa je Rihanna! Máte jiný názor?

Rihanna zvítězila v anketě o nejvíce sexy ženu planety
Rihanna zvítězila v anketě o nejvíce sexy ženu planety (Profimedia.cz)

Pánský magazín Esquire zvolil ve své ostře sledované anketě nejvíce sexy ženou planety zpěvačku Rihannu (23). Podívejte se, jaké krásky porazila.

Rihanna si prvenství vysloužila svými koncerty, na nichž spoře oděná s oblibou předvádí erotické pózy a lascivní gesta. Ve světovém showbyznysu bychom těžko hledali ženu, která umí své tělesné přednosti prodat tak jako Rihanna.

Esquire vedle nejrajcovnější ženy roku vyhlásil i patnáctku krásek, které si zasluhují (nejen) mužskou pozornost. V užším výběru skončila i Rihannina momentálně těhotná rivalka Beyoncé. Překvapivým zjištěním je, že elitní klub zahrnuje hned čtyři dívky z bývalého Sovětského svazu.

Patří mezi ně herečky Mila Kunis (Ukrajina) a Olga Fonda (Rusko), modelka Karmen Pedaru (Estonsko) a tenistka Victoria Azarenka (Bělorusko).

Podívejte se na 15 žhavých krásek, které nechala Rihanna za sebou. Ještě o nich určitě uslyšíte. Která z nich měla v anketě zvítězit?



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.