Vlaďka Erbová: O její sympatie usilují tito chlapáci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Vlaďka Erbová: O její sympatie usilují tito chlapáci!

Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou
Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou (Aha! – Martin Hykl, Denisa Hamerníková, Jan Tůma, ara)

Fotbalista Tomáš Řepka asi nebude mít teď klidné spaní. Jeho krásná milenka Vlaďka Erbová, která s ním čeká dítě, bude v obležení sexy mužských těl!

Česká Halle Berry, jak se Vlaďce často přezdívá, totiž usedne už 15. října do poroty soutěže mužské krásy Sympaťák roku. Zda má ale mezi finalisty svého favorita, neřekla. Její nároky jsou každopádně vysoké. „Těch věcí, které dělá sympaťáka sympaťákem je několik. Měl by být komunikativní, milý, charismatický a vtipný,“ říká Vlaďka.

Vedle ní usedne do poroty také Robert Vano, Jitka Asterová nebo Jiří Pomeje. „Zatím jsem byl porotcem jen v soutěžích žen a toto pro mě bude nová zkušenost. Sympaťák by měl být především normální chlap, hodně bude záležet, co z nich poleze až budou stát na jevišti,“ zamyslel se Jiří.

„Pro mě je symbol mužských sympatií můj muž, Ivo. Zatím nemám vůbec představu kterému z finalistů bych dala nejvíce bodů, bude hodně záležet na tom, co předvedou na slavnostním finále,“ dodala patronka soutěže Heidi Janků.

Krasavci to budou mít opravdu těžké, jde totiž jako každý rok o hodně – vítěz získá vedle dalších cen i luxusní dovolenou v Las Vegas. A i letos bude možné zakoupit nástěnný kalendář s fotkami všech finalistů. Výtěžek z něj půjde na charitativní účely.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.