Rozvod Řepky a Řepkové: Vlaďko, platit budeš i ty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Rozvod Řepky a Řepkové: Vlaďko, platit budeš i ty!

Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou
Tomáš Řepka s Vlaďkou Erbovou (Aha! – David Kundrát, Dan Černovský, Jan Tůma)

Mileneckými propletenci okořeněný rozvod fotbalisty Tomáše Řepky (37) a jeho manželky Renaty (38), který víří emoce zejména u jejich dvou dětí Veroniky (16) a Tomassa (10), vstupuje do své »špinavé« fáze. Začínají se totiž dělit peníze! A bát by se měla i Řepkova současná partnerka Vlaďka Erbová (30)!

Nejasnosti totiž vznikají ohledně financování nové vily v Černošicích za Prahou, kde teď Řepka s Erbovou bydlí a kterou měla celou zaplatit právě Erbová přes svou společnost. Existuje totiž podezření, že peníze na dům pocházejí od Řepky, který se tak snaží co nejvíce svého kapitálu ulít do bezpečí před nemilosrdným finančním vypořádáním s manželkou.

Narazil ovšem na právníka Řepkové Miroslava Dudu, proslaveného těmi nejostřejšími majetkovými spory! „Pan Řepka si může být jistý, že u něj dohledáme každou korunu tři roky zpátky, a to opravdu do posledního haléře,“ varuje Duda.

„Dohledali jsme, že na splácení toho domu se podíleli oba,“ říká s tím, že Erbová bude muset část peněz za dům poslat jeho klientce v rámci vypořádání. „Připravili jsme sérii právních kroků a jedním z nich je i prověřování domu, ve kterém teď žije pan Řepka s paní Erbovou,“ potvrdil.

„Musíte si uvědomit, že pan Řepka s paní Řepkovou spolu žili poměrně dlouhou dobu a měli majetek ve společném vlastnictví. Ten není doposud vypořádán a to, že se pan Řepka snaží jakkoli zmenšovat jeho samotnou podstatu a rozdělit menší část, to mu stejně nakonec nebude nic platné,“ dodává Duda. „Myslím si, že se už brzy budou vaši čtenáři velice divit.“



Přečtěte si
salamandr1
9. 8. 2011 • 21:12

Myslím, že takhle to dopadne i u Řepky, ten má peněz dost a může si dovolit zaplatit co ho napadne. Transakce s vilou je úplně průhledná, je jasné, že ji financuje. Má rodinu a dvě děti, přesto je opustí kvůli jedné rozhoďnožce a ještě je obere o to, na co měli nárok. Nespolehlivý egoista, nic víc... však ona mu to Erbová ještě spočítá.

pavucinka
9. 8. 2011 • 15:47

já jsem nedostala vůbec nic, protože bývalý podplatil advokátku, která šla na ruku soudu a jelo se dle scénáře.....záleží kdo je na druhé straně a jak to má vše zmáklé.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.