Řepka platí Erbové podnájem 120 000 Kč měsíčně! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Řepka platí Erbové podnájem 120 000 Kč měsíčně!

Milenci Erbová a Řepka. Zřejmě se špatně domluvili.
Milenci Erbová a Řepka. Zřejmě se špatně domluvili. (Foto Aha! – Kundrát, Hykl, Pátek)

Deník Aha! odhalil, za jakých okolností probíhá financování luxusní vily Vlaďky Erbové (30) a Tomáše Řepky (37), kterou si pořídili za 20 milionů korun. Přestože tvrdí opak, aby ulil peníze před manželkou Renatou (38), sparťanský stoper je v tom namočený až po uši – měsíčně totiž za dům platí nájem 120 tisíc korun! Komu? Společnosti své milenky...

„Dle výpovědi před soudem odvádí Řepka peníze Černošické obchodní a realitní, firmě, která podle výpisu z obchodního rejstříku patří Vlaďce Erbové,“ prozradil deníku Aha! advokát Renaty Řepkové Miroslav Duda, který si posvítil na pohyby peněz na Řepkově účtu.

„Nájemné je ovšem hrazeno z finančních prostředků, které doposud nebyly vypořádány, a tudíž má paní Řepková možnost dovolat se takzvané relativní neplatnosti, což bude ve svém důsledku znamenat, že Černošická obchodní a realitní, tedy Erbová, bude muset vracet polovinu z jí vyplacených částek,“ dodává právník Duda.

Řepka prý doposud uhradil sedm nájmů, tedy 840 000 Kč. Řepková se tedy bude domáhat navrácení poloviny – částky 420 tisíc korun. „Pokud Černošická realitní nebude respektovat ustanovení o relativní neplatnosti, tedy o povinnosti vrátit paní Řepkové jí náležející část nájemného, bude s touto společností zahájen soudní spor. My se nebudeme v tu chvíli soudit s Tomášem Řepkou, ale s Černošickou obchodní a realitní, která se obohacuje z majetku společného jmění,“ dodává advokát.

Otázkou je, kde na to Erbová vezme. Smůlou pro ni je i to, že když bude muset peníze vrátit, Řepka jí pomoci nemůže. Opět by to totiž platil z dosud nerozděleného jmění rozvádějících se manželů. I přesto, že jí teče voda do bot, trvá si sexbomba na svém.

„Ten dům jsme nekoupili s Tomášem společně, na financování se nijak nepodílí. Jsem na to sama,“ tvrdí s tím, že hypotéku splácí ona. Bohužel se ale špatně domluvila s milencem Řepkou – ten už totiž ve výpovědi přiznal, že jí nájemné platí...



Přečtěte si
pavucinka
11. 8. 2011 • 11:20

Když se kopáči takto platí ač mozek nemají, tak se nedivte kam nakonec peníze zakopou....

b.r.s.a
11. 8. 2011 • 08:44

Ruku na srdce,každej by se stral,aby z toho zlatého dolu měl co nejvíc.Když se advokát Řepkové snaží něco rozkrývat,pak nevím proč to rozkrývají tak veřejně Že jdou rodiče od sebe není žádná tragédie spíš těm dětem možná ubližují tyhle přiblblý dohady a plky uveřejňovaný ve všech novinách.Už to začíná být trapný ,Řepková se evidentně baví a děti zas tak moc nezajímají,když to takhle nechá zveřejňovat.A pokud plátky psaly ,má chlypa taky.Tak o co jde??Dneska běžná věc,akorát jsou víc známí,nic jinýho v tom není.

hafyhaf
10. 8. 2011 • 23:37

vilu sama, ale z Řepkových peněz...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.