Tomáš Řepka: U soudu kvůli alimentům! Bude platit 280 tisíc měsíčně?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tomáš Řepka: U soudu kvůli alimentům! Bude platit 280 tisíc měsíčně?!

Pánové, tak já jsem tady nakonec k ničemu! Řepkovo gesto je výmluvné.
Pánové, tak já jsem tady nakonec k ničemu! Řepkovo gesto je výmluvné. (Foto Aha! – Mária Rušinová)

Emiráty? Sparta? Tohle téma včera fotbalový obránce Tomáš Řepka (37) vypustil z hlavy. Měl totiž daleko vážnější starosti, které mu ji zaměstnaly.Soud s manželkou Renátou (38) o alimenty.

A jde o nemalé částky: výše výživného pro děti se totiž odvíjí od životní úrovně rodičů, na které se podle zákona děti mají nárok spolupodílet. A životní úroveň, ta je u Tomáše s ročním příjmem 10 milionů korun setsakra vysoká… Kolik tedy bude na syna Tomassa (10) a dceru Veroniku (16) platit?

„Nezlobte se, ale vůbec se k tomu nebudu vyjadřovat,“ řekl včera deníku Aha! Řepka. Nebylo to pro něj nic příjemného, u soudu v pražských Dejvicích strávil dvě a půl hodiny, po nichž si vyslechl verdikt - měsíčně dostane jeho ženy na výchovu dětí 130 tisíc korun!

A to není ještě všechno. Nebylo to totiž v rozvodovém řízení s jeho stále ještě zákonnou manželkou poslední stání před soudem. Bude se jednat ještě o výživném pro ženu, a to si paní Řepková stanovila na 150 tisíc.





Přečtěte si
illis
22. 6. 2011 • 20:28

Renátě Řepkové a dětem ty peníze přeju . Chce mít Erbovou s mega silikony , tak ať platí. Tohle si měl uvědomit. Co je to pro něho necelých 300 000 Kč, pomalu to ani nepozná. Když si mohl dovolit ulít 20 milionů na vilku pro Erbovou, tak bude mít nejspíše ještě další milionky ulité. A proč by měla manželka a děti strádat. Léta se mu starala o konfort a on ji opustil, tak ať hezky platí. Za blbost se totiž většinou platí. Vladěna se nechá parkrát vyfotit nahoře bez a má statisíce zpátky doma.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.