Rozvod Řepkových: Byt za 15 milionů chce manželka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Rozvod Řepkových: Byt za 15 milionů chce manželka!

Bývávalo. Renata, Tomáš, dcera Veronika a syn Tomasso.
Bývávalo. Renata, Tomáš, dcera Veronika a syn Tomasso. (Foto Aha! – Denisa Hamerníková (2))

Válka byla vyhlášena už dávno.

Rozvodový boj sparťanského fotbalového bijce Tomáše Řepky (37), který si místo manželky Renaty (38) vyhlédl prsatici Vlaďku Erbovou (26), se rozhořel právě nyní. Úterní soudní stání řešící Tomášovo výživné na děti údajně nic nerozseklo.

Přitom se mělo rozhodnout o měsíčních alimentech ve výši 130 tisíc. A dál se má řešit odstupné (resp. měsíční výživné) pro manželku. Ta měla chtít ještě vyšší pálku.

„To, že jsem po Tomášovi chtěla sto padesát tisíc měsíčně je nesmysl. Skutečnou částku neřeknu. Řízení ještě neskončilo a já ani nevím kdy to bude. Nechci, aby to doléhalo na děti,“ řekla včera Aha! Renata.

Její muž pobírá na Letné roční gáži 10 milionů korun, zmíněné výživné by odpovídalo realitě. O svých nárocích a vztazích se Renata nemínila šířit, nicméně trošku do svého světa nahlédnout nechala. „Mám tři měsíce přítele, to je pravda. A co bych chtěla, je náš současný byt v Bubenči. Pro děti, ne pro sebe,“ pravila.

Co na to Tomáš? „Nezlobte se, ale v tuhle chvíli nebudu nic komentovat,“ nechtěl se pouštět do debaty.Bylo tu rčení, že pravda a láska zvítězí nad lží a nenávistí. Možná, že Řepkovi by brali i remízu...



Přečtěte si
pavolpavol
10. 11. 2014 • 18:47

www.mapacelebrit.cz

renni
14. 7. 2011 • 18:38

Jsem viktorianka velká faninka z viktorie PlzeŇ a co pořád čtu o tom frajerovi řepíkovi a jeho jesřábím oku myslím jeho milenku je tak k smíchu,kvůli kozám umělím což upřímnou soustrast,my obyčejné je nemáme a máme sví pěkný a nemusíme stále o ně pečovat po letech jako o tu umělotinu,když je chlap šikovný tak jsi snima pohraje a bude o ně pečovat tak nemusí ženská mít žádnou plastiku,aby měla jak balony a zmalovaná což jejímu obličeji nepřistane má ostré oči a to vizážista nevidí????Paní Renatě fandím jeto pěkná ženská daleko hezčí přirozená a klobouk dolu že sním vydržela po jeho nadávkách co předváděl na hráče atd.Podívejte se na viktorku???A náš Pavel Horváth je to úžasný chlap pohodář a všichni spoluhráčí a ta sranda snima,oni nás znají to jsme my co tak fandíme a je na nás vidět a prostě Řepku rádi nemáme a tímto u mě ještě má žlutou kartu hormony se mu splašili...má krásné dětičky,ale co třeba paní Renata bude teď šťastná a taky bude třeba fandit viktorce a né už spartě.Prostě pane Řepko hodně stěstí v nové lásce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.