Tomáš Řepka spor s dcerou neurovnal: Veronika se s tátou odmítla sejít! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Tomáš Řepka spor s dcerou neurovnal: Veronika se s tátou odmítla sejít!

V pátek se měla celá rodina sejít a vyřešit rodinné problémy, nestalo se tak.
V pátek se měla celá rodina sejít a vyřešit rodinné problémy, nestalo se tak. (pro Aha! – Denisa Hamerníková, Martin Hykl, ara)

Dramatická situace mezi fotbalistou Tomášem Řepkou (30) a jeho dcerou Veronikou (16) pokračuje! Veronika tátu v srdcervoucím dopisu osočila, že na ni i jejího brášku Tomasse (10) kašle. A že obě děti nesnášejí Řepkovu novou přítelkyni, modelku Vlaďku Erbovou (30), kvůli které se fotbalista rozvádí. V pátek se Tomáš chtěl s dcerou usmířit, jenže jeho milovaná holčička ho nechce vidět!

Dcera ze schůzky uteklaJedna strana projevila potřebu spor urovnat. Tomáš Řepka se chtěl sejít s celou rodinou a všechny neshody vyřešit. „K setkání bohužel zatím nedošlo, pan Řepka se sešel jen se synem Tomassem. Vše proběhlo naprosto v pohodě, syn je v pořádku, strávili spolu několik hodin na motokárách,“ řekla Nedělnímu Aha! právnička Dalila Pelechová, která Řepku právně zastupuje.

Proč ale nedošlo k setkání i s manželkou Renatou (38) a dcerou Veronikou? Vždyť společná schůzka byla naplánována na páteční odpoledne. „Pan Řepka má od počátku snahu řešit vztahové problémy, které vznikly v důsledku rozpadu manželství. Chtěl se sejít s matkou dětí, nicméně zatím k ničemu takovému nedošlo,“ dodala advokátka.

A tak v pátek místo urovnání sporu Veronika jen předala Tomassa otci ve dveřích a utekla! „Já nevím, kolikrát si ti dva volali. Fyzicky se, myslím, viděli jen v okamžiku, kdy mu Veronika předávala Tomassa,“ popisuje letmé setkání těch dvou Pelechová.

Tomáš to nese těžce

„Opravdu jsem měl tendenci se sejít s dětmi a jejich matkou a vše urovnat,“ řekl Nedělnímu Aha! smutný Řepka.  „Své děti miluju, záleží mi na nich a od dnešního dne hodlám tyto problémy řešit jen soukromě,“ vzkázal pak přes právničku.

Ostatně všechny spory ohledně opatrovnictví dětí a výživného už za manžele, kteří se nedokážou domluvit, vyřešil soud. Řepka platí měsíčně alimenty ve výši 131 tisíc korun. Z toho 76 tisíc korun připadá na Veroniku, 25 tisíc korun na Tomasse. Každému navíc posílá na spořicí účet 15 tisíc korun.

Proč Veronika dostává výživné tak vysoké? Podle našich informací Řepka platí měsíční školné 46 tisíc korun na prestižní škole Prague British School, do které Veronika chodí. Výše alimentů navíc odpovídá výši jeho příjmů.

Takhle skandál propukl!

Všechno začalo ve čtvrtek, kdy deník Aha! uveřejnil tajný dopis Řepkovy dcery Veroniky (16). Ta nám napsala, že se táta o ni a o syna nestará. A že obě Řepkovy děti nenávidí jeho novou partnerku Erbovou. Řepku dceřina slova ranila, a tak na ně v dalším dopisu exkluzivně pro Aha! reagoval. Obě výpovědi si dnes můžete přečíst na stránkách Nedělního Aha!

Dopis Veroniky Řepkové

Dobrý den,

chtěla bych se vyjádřit k společnému rozhovoru Erbové a Řepky. Už mám dost těch nepravdivých blábolů a lží, které vypouští p. Erbová, pravda je úplně jiná.

Já ani můj bratr Tomasso se nechceme stýkat s paní Erbovou a ani ji poznat. Ať se oba dva stále nenavážejí do naší matky Renaty, která se o nás vzorně stará. Hysterku ani semetriku se jim z naší matky nepodaří udělat, ti dva jí totiž nesahají ani po paty. Co se týče otce, ten nás dávno už odepsal. Když si bratr zlomil nohu, nepřišel se na něho podívat a nezajímal se o jeho zdravotní stav a dva dny poté odjel na dovolenou do Dubaje se svou milenkou. Několikrát čekal malý Tomasso, že si pro něho otec přijde, ale vždy to bylo marné. Uvedla jsem málo z mnoha dalších případů.

V pondělí 18. 7. ve 22.30 po našem telefonním rozhovoru mi řekl, že pro něho neexistuji, a to jenom kvůli tomu, že jsem mu řekla čistou pravdu a můj názor na něho. Dokud p. Erbovou neznal, byli jsme jako rodina všichni šťastní, její plán vyšel, vzala nám tátu, a to se jen tak neodpouští.

Děkuji,

Veronika Řepková

Dopis Tomáše Řepky

Dobrý den,

posílám vám slíbené vyjádření k dopisu mé dcery Veroniky. Píši vám především proto, že osud mých dětí mi nebyl a není lhostejný. Mrzí mě to, co o mně Veronika vaší redakci napsala. I když je to už slečna, nevnímám její pokus jako namířený na mou osobu. Vím, že pro každé děti, nejen ty moje, jsou situace kolem rozvodu těžké. Z toho, co uvedla Veronika, vyplývá, že se zatím nevyrovnala s tím, že žijeme s její matkou odděleně a každý máme nového partnera. Informoval jsem se u psychologů a tyto reakce dětí jsou poměrně časté, pro ni je to tím horší, že naše soužití a především náš rozchod je předmětem zájmu médií.

Za sebe vám chci jenom napsat, že jsem Veroniku i Tommase pozval na dovolenou, oba to odmítli. Veronika proto, že se musela připravovat na zkoušky a Tommaso si před dovolenou zlomil nohu a na dovolenou jet se mnou nechtěl. V žádném případě jsem děti neodepsal, procházejí těžkým obdobím a já se snažím, aby pochopily, že když se s jejich matkou rozcházíme, neznamená to, že jsem je přestal milovat, a že mi na nich nezáleží. Samozřejmě jsem se po návratu z dovolené o Tommase staral, když si zlomil nohu, zařizoval jsem mu doktora a pak jsem se snažil jeho matce pomoci s péčí o něj.

Snad to všechno jednou děti pochopí, stejně tak jako to, že v životě mají jenom jednoho otce a jednu matku a že na své rodiče se mohou spolehnout. Do té doby mě to bude bolet stejně jako teď je.

A to mi věřte.

Tomáš Řepka



Přečtěte si
sutix
6. 2. 2012 • 15:56

Navážíme se tu do Erpové jejího poprsí z fotbalisty děláme kreténa a adolescentní dítě , které chtělo jen ublížit nechávámne v poklidu.KOUKEJTE VĚTŠINA Z VÁS má rozvod za sebou , každej z vás k němu měl důvod.Mají třeba i oni.Nikde není chyba jen an jednom ale na slavné se špína lépe hází

sharkfish
1. 8. 2011 • 10:33

tak s tim musim souhlasit... dobře svištěj

sharkfish
1. 8. 2011 • 10:32

ojetá, fuj

oooo.
1. 8. 2011 • 09:31

my chlapi toho na lovu nakecáme

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.