Michaela Ochotská může slavit: Prachatý milenec je už volný! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Michaela Ochotská může slavit: Prachatý milenec je už volný!

Novému vztahu Michaely Ochotské už nic nebrání. Její partner Michal bude brzy rozveden.
Novému vztahu Michaely Ochotské už nic nebrání. Její partner Michal bude brzy rozveden. (Aha! – Marek Pátek)

Sexy moderátorka »nováckých« Televizních novin Michaela Ochotská (26) si může oddechnout. Její milenec Michal Exner totiž včera absolvoval první rozvodové stání. „A zřejmě bude i poslední,“ potvrdil deníku Aha! Exner, který společně s manželkou Denisou řešil opatrovnictví syna Michala (2,5).

„Dohodli jsme se, kluk je maličký, bude samozřejmě s mámou. Střídavá péče nepřipadá v úvahu,“ prozradil deníku Aha! bohatý podnikatel. Manželé Exnerovi spolu nežijí už několik měsíců.

Rozvod byl jen otázkou času, že ale proběhne tak rychle, to asi nečekal téměř nikdo. Nová známost Ochotské tak už nemá žádné závazky vůči manželce. „To je záležitost Michala a jeho bývalé ženy, nechci se do toho vůbec plést,“ komentovala rozvod Ochotská.

Její nový partner, který pracuje jako generální ředitel Bentley Praha, byl naštěstí sdílnější. „Na všem jsme se domluvili. Udělali jsme mimosoudní dohodu, kterou už snad jenom odklepne soud. Na žádné hádky nedojde, vše probíhá v klidu,“ svěřil se nám Exner. Teď už je vše v rukou rozvodových právníků.

„Myslím, že jsme byli u soudu poprvé a naposledy, teď už záleží jen na rychlosti soudu. Nikdy jsem se nerozváděl, tak nevím, kdy budeme definitivně rozvedeni. Snad to nebude otázka měsíců,“ zadoufal Exner.



Přečtěte si
alenajenda
5. 10. 2011 • 13:43

Ono se to nevyplácí někomu přebírat manžela,nebude to dlouho trvat a některá žena jí to vrátí.

rachellka
24. 9. 2011 • 08:11

a jak ty můžeš vědět, jak hillarka vůbec vypadá?? Si myslíš, že všichni diskutující jsou oškliví?? Ona Ochotská když není namalovaná a nemá vyretušované fotky, tak taky nic moc....

rachellka
24. 9. 2011 • 08:11

Tak to je jasné. Žádného chudáka by nikdy nechtěla i kdyby byl sebehezčí a sebelepší. Obětuje se, aby mohla jezdit autem za 2 miliony. Hodně to vypovídá o charakteru této slečny... ale i tak, stejně ji nechápu. Vždyť je i mezi mladíky dost boháčů, tak proč se zahazuje s takovými zjevy...

aznom
22. 9. 2011 • 21:14

Michalka je krásná a může si vybrat mezi těma prachatejma ořechama a je to naprosto O.K.Ty nejsi krásná a proto si můžeš vybrat leda tak ve "Zverimexu" mezi šimpanzema!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.