Pavel Zedníček v Sanitce 2: Zachraňoval dívku s podříznutým hrdlem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pavel Zedníček v Sanitce 2: Zachraňoval dívku s podříznutým hrdlem

Pavel Zedníček a Václav Jiráček se coby záchranáři Fanda Beznoska a Marek Jandera chystají zachránit dívku s krčním tepenným krvácením.
Pavel Zedníček a Václav Jiráček se coby záchranáři Fanda Beznoska a Marek Jandera chystají zachránit dívku s krčním tepenným krvácením. (Foto Aha! – Martin Přibyl, ara)

I když od natočení prvních dílů legendárního seriálu Sanitka uběhlo už 27 let, představitel saniťáka Fandy Beznosky Pavel Zedníček (61) akční scény stále zvládá levou zadní! Při včerejším natáčení druhého dílu pod taktovkou režiséra Filipa Renče (46) zachraňoval život romské dívce, které její přítel podřízl hrdlo.

Zedníček tak kvůli neustálému opakování záběru musel mnohokrát běžet doslova jako o život, aby dívku s tepenným krvácením zachránil. Ačkoliv má Zedníček na krku už šest křížků, běhal jako tenkrát, když poslouchal instrukce režiséra Jiřího Adamce (63).

Toho ale v druhé řadě seriálu nahradil Filip Renč. „V těchto dnech natáčíme na přeskáčku obrazy prvních dvou dílů. Aktuálně dramatické scény, kdy Lájoš podřízne krk své přítelkyni Erice. Tu přijede zachránit mimo jiné i Fanda Beznoska v podání Pavla Zedníčka.

Práci mu ale bude komplikovat novinář Krůta, kterého hraje Lukáš Langmajer,“ prozradil Renč, který si je vědom, jaká zodpovědnost a očekávání jsou na něj kladeny a každý záběr propracovává do nejmenších detailů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.