Cesty domů: Herci jsou opět na place, dovolenou si moc neužili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Cesty domů: Herci jsou opět na place, dovolenou si moc neužili

Jiří Adamec konzultuje s herci jejich role
Jiří Adamec konzultuje s herci jejich role (TV Prima)

Režisér Jiří Adamec (63) začal natáčet nové díly seriálu Cesty domů, který se na Primu vrátí 5.září. Kristýna Leichtová (25), Martin Písařík (32) i Míša Maurerová (31) se vrátili k natáčení, aniž by si užili měsíční »prázdniny«.

Na Leichtovou čekalo hned první natáčecí den deset obrazů. „Já si moc odpočinutá nepřipadám, moje léto je zatím spíš pracovní než odpočinkové. Natáčela jsem jeden projekt a hrála na letní scéně v Plzni divadlo. Takže na dovolenou se dostanu asi až v zimě,“ smála se herečka, která v cestách domů hraje Terezu.

Více volného času by uvítal i její seriálový kolega Martin Písařík. Ten dovolenou sice na rozdíl od ní stihnul, ale vůbec by se nebránil delšímu odpočinku. „Popravdě řečeno, když jsem se do toho pracovního tempa vrátil, najednou mám spíš pocit, jako bych ani žádnou dovolenou neměl. Ale protože mě role Tomáše baví a jsem rád, že můžu pracovat s fajn partou lidí, tak mi to vůbec nevadí a těšil jsem se sem,“ řekl během natáčení Písařík.

 

O dovolené si může nechat zdát Míša Maurerová. Tedy pokud nepočítáme mateřskou. Program maminky dvou dětí určují její povinnosti. Domácnost je už pro ni stereotypem, a proto ráda uvítá zpestření v podobě natáčení. „Z té zaběhlé rutiny si občas odskočím pracovat, popovídat si s kolegy. Chci si ověřit, jestli jsem ještě schopná dát dohromady souvětí,“ tvrdí s nadsázkou Maurerová, která se v Cestách domů od září objeví jako Lenka.

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.